Dobrý den, mooc dlouho jsem tu nebyla,ale už v tom zase lítám,jenom nevím,kdo bude všechno jíst,když syn s přítelkyní bydlí už sám. Takže: měkký tvaroh (lepší kostka než vanička) rozmíchám s 1 vajíčkem, přidám jemně pokrájenou cibulku (když mám tak i pórek), na nudličky nakrájenou šunku nebo angl.slaninku nebo angl.krkovičku (z tvrdých salámů to není ono,jsou moc mastné),když mám,přidám nivu, nebo eidam (malé kostičky),ale jinak stačí jenom ta šunka (ale vege varianta bez šunky s různými sýry je taky dobrá). Opepřím, osolím a nacpu do bílých špičatých paprik (v létě hlídám, aby nebyly to nebyly ty hodně pálivé), zbytek směsi dám okolo paprik, přidám nahrubo pokrájenou cibuli, spařená a oloupaná rajčata na 1/4 (loupat se nemusí,já nemám ráda šlupky, množství podle chuti, já dávám asi 4 velká), můžou se přidat i houby, trošku to podleji (ale jenom málo,papriky dost pustí), papriky posypu kořením (grilovací, gril.zelenina,apod.), pokladu pár kousků másla a peču, při pečení obracím.Peču asi na 200 st. tak dlouho, až jsou hotové (nechtějte po mě přesný postup se vším všudy,páč já mám hosipa a ještě se mi nikdy nepovedlo si celý postup, vč. poměrů surovin, teploty a hlavně doby pečení nebo vaření, poznamenat, většinou hned jak vrazím něco do trouby, zalehnu ke knížce a zvedám se, když to začíná vonět a pak teprve hlídám ).Papriky mám ráda trošku připečené do hněda,ale ne černé,pak hořknou. No a naposledy jsem se postavila čelem k příloze,brambory na 1/4 jsem hodila přímo k paprikám,posypala ještě navíc kořením na pečené brambory a bylo posekáno,špinavý byl jenom pekáč a brambory opečené a nasáklé šťávičkou, no mňam to bylo. Hezký den. Jana