Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Zapékaný fenykl

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Zapékaný fenykl

    Zapékaný fenykl

    fenykl
    sýr grana padana (nebo např. Gran Moravia, parmazán)
    máslo
    sůl

    Syrový fenykl nakrájím na asi půlcentimetrové "plátky" a dám trochu ovařit do slané vody. Potom jej scedím, dám do zapékací mističky, posypu nastrouhaným tvrdým sýrem (v mém případě Grana padana), navrch přidám kousky másla a dám zapéct do trouby. Toť vše, takže je to vlastně úplná blbost, ale moc dobrá.
    Já to nedělám s bešamelem, protože překryje vynikající chuť fenyklu.
    Attached Files
    Last edited by Sonia; 30.04.2011, 17:30.
    Soňa

  • #2
    Soni díky za zajímavý a jednoduchý recept. Nějak jsem si s fenyklem dedokázala poradit
    Renata

    Comment

    Pracuji...
    X