Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Kedlubny na smetaně

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Kedlubny na smetaně

    Kedlubny na smetaně

    4 větší kedlubny, 1 zakysaná smetana, sůl,pepř.
    Dvě kedlubny nastrouháme nahrubo a další dvě pokrájíme na malé hranolky asi 0,5 cm x 3 cm. Dále do kastrolku, podlijeme trochou vody, tak aby jí bylo asi 1 cm. Osolíme, opepříme a necháme dusit. Když jsou kedlubny měkké a voda je skoro vyvařená, odstavíme a zamícháme zakysanou smetanu, popřípadě ještě dochutíme solí.
    Podáváme s brambory a pečeným vepřovým masem.
    Jana H.

  • #2
    Re: Kedlubny na smetaně

    Dobrý večer Jani, ty kedlubny na smetaně vypadají velmi slibně. Jak nebude holka doma (nejí je) tak je mužovi udělám. Nebudou to sice domácí, ale snad teď kupovaný nebudou dřevnatý. Potom napíšu Ivana
    Ivana M

    Comment


    • #3
      Re: Kedlubny na smetaně

      Už jsem to jednou zkoušela a protože mě to docela chutnalo, tak si je dneska opět udělám. Budu mít k tomu kuřecí stehno a brambůrky. Ahoj. Věrka.
      Věrka.

      Comment


      • #4
        Re: Kedlubny na smetaně

        Ahoj Věruško, to jsem ráda, že chutná. Já dnes zavářím maso. K obědu jsem měla zbytek drůbežích jater a chleba. Nějak se mi nechce vařit. Zítra asi vyndám knédl z mrazáku a udělám ho na vajíčku. Mám nějakou lenoru. Ahoky Jana H.
        Jana H.

        Comment

        Pracuji...
        X