1/2l vody
1/2l octa dáme vařit přidáme
2 lžíce soli
1 velkou cibuli ruzkrojenou
3ks bobkový listy
10ks nového koření necháme vařit 5 minut do toho přidáme rybu a necháme přejít varem stačí 1 minuta
odstavíme a zaryjeme tak aby ryba byla ponořená a dáme do chladna uležet 4-5dní.
Když máme více ryb tak si uvařím více láku ale musí byt voda a ocet půl na půl,
Potom si obereme rybu velké kosti a vše nejedlé malé kosti jsou měké a když to necháme déle uležet tak i velké kosti změknou,
já ty velké kosti vytáhnu .
Mrkev,petržel,celer podusím a sladkokyselém nálevu a přidám
ciuli,okurku , přidáme trochu hořčice
majolku,jogurt,trochu cukru,sůl.
Není to tak složité jak to vypadá a když se pěkně rozleží čím starší tí chutnější.
1/2l octa dáme vařit přidáme
2 lžíce soli
1 velkou cibuli ruzkrojenou
3ks bobkový listy
10ks nového koření necháme vařit 5 minut do toho přidáme rybu a necháme přejít varem stačí 1 minuta
odstavíme a zaryjeme tak aby ryba byla ponořená a dáme do chladna uležet 4-5dní.
Když máme více ryb tak si uvařím více láku ale musí byt voda a ocet půl na půl,
Potom si obereme rybu velké kosti a vše nejedlé malé kosti jsou měké a když to necháme déle uležet tak i velké kosti změknou,
já ty velké kosti vytáhnu .
Mrkev,petržel,celer podusím a sladkokyselém nálevu a přidám
ciuli,okurku , přidáme trochu hořčice
majolku,jogurt,trochu cukru,sůl.
Není to tak složité jak to vypadá a když se pěkně rozleží čím starší tí chutnější.
Comment