Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Jehlice rohozobá

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Jehlice rohozobá

    Jehlice na pánvi

    Rybu rozkrájíme na jednotlivé porce, lehce osolíme bylinkovou a česnekovou solí, nebo oblíbeným kořením na ryby, a obalíme v mouce (můžete promíchat s trochou uzené a pálivé papriky). Na rozehřátém oliv. oleji (2-3 lžíce) osmahneme 2 stroužky česneku, když zhnědne tak ho vyndáme a rybu z obou stran opečeme.
    Mezitím si utřeme (kam. hmoždíř nebo porcel. miska) lžičku ol. oleje, lžičku citron. šťávy, nasekané bylinky (tymián, petrželku, šalvěj apod. dle oblíbených). Já hodila na pánev ještě "vypocený" lilek.
    Podáváme přelité bylinkovou "emulzí" s opečeným nebo čerstvým křupavým pečivem,
    různě upravenými brambory.
    Click image for larger version

Name:	IMG_5742.jpg
Views:	1
Size:	140.7 KB
ID:	147694Click image for larger version

Name:	IMG_5764.JPG
Views:	1
Size:	67.9 KB
ID:	147695

    Alena J
Pracuji...
X