Jehlice na pánvi
Rybu rozkrájíme na jednotlivé porce, lehce osolíme bylinkovou a česnekovou solí, nebo oblíbeným kořením na ryby, a obalíme v mouce (můžete promíchat s trochou uzené a pálivé papriky). Na rozehřátém oliv. oleji (2-3 lžíce) osmahneme 2 stroužky česneku, když zhnědne tak ho vyndáme a rybu z obou stran opečeme.
Mezitím si utřeme (kam. hmoždíř nebo porcel. miska) lžičku ol. oleje, lžičku citron. šťávy, nasekané bylinky (tymián, petrželku, šalvěj apod. dle oblíbených). Já hodila na pánev ještě "vypocený" lilek.
Podáváme přelité bylinkovou "emulzí" s opečeným nebo čerstvým křupavým pečivem,
různě upravenými brambory.
Rybu rozkrájíme na jednotlivé porce, lehce osolíme bylinkovou a česnekovou solí, nebo oblíbeným kořením na ryby, a obalíme v mouce (můžete promíchat s trochou uzené a pálivé papriky). Na rozehřátém oliv. oleji (2-3 lžíce) osmahneme 2 stroužky česneku, když zhnědne tak ho vyndáme a rybu z obou stran opečeme.
Mezitím si utřeme (kam. hmoždíř nebo porcel. miska) lžičku ol. oleje, lžičku citron. šťávy, nasekané bylinky (tymián, petrželku, šalvěj apod. dle oblíbených). Já hodila na pánev ještě "vypocený" lilek.
Podáváme přelité bylinkovou "emulzí" s opečeným nebo čerstvým křupavým pečivem,
různě upravenými brambory.