Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Pstruh na másle

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Pstruh na másle

    Důležité je máslo, používám přepuštěné.. tzn. že dám máslo do kastrůlku se silným dnem a vařím cca 20 min, sbírám pěnu a pak přecedím přes sítko
    Na rybu na másle je to důležité, máslo se nepřepaluje.
    No a pak ryby umyju, osuším, osolím vevnitř i vně, dovnitř dám kolečko citronu a jarní cibulku celou.
    Obalám v mouce, dám do pekáčku s trochou toho přepuštěného másla a peču v troubě. Přelévám zbylým máslem.
    Ke konci dám na horkovzduch a dopeču... kůžička není potrhaná a je krásně křupavá.
    Click image for larger version

Name:	Pstroužci 003.jpg
Views:	1
Size:	148.1 KB
ID:	147619Click image for larger version

Name:	Pstroužci 004.jpg
Views:	1
Size:	98.3 KB
ID:	147620
    Iris
Pracuji...
X