Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Halibut nebo-li platýz v bylinkách se zapečnou bramborovou kaší

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Halibut nebo-li platýz v bylinkách se zapečnou bramborovou kaší

    Filety ryby naložíme do směsi /olivový olej, citronová štáva, nasekané lístky čerstvé bazalky, trochu majoránky, libečku, stroužek česneku/
    Aspoň dvě hodinky necháme v lednici. Maso musí být předtím suché, pokud máme rybu mraženou, rozmražujeme pomalounku v lednici, osušíme papírovou utěrkou.

    Na pánvi rozehřejem máslo a rybu opékáme, nejlépe na grilovací pánvi . já solím až při smažení, nejlépe mořskou solí.Click image for larger version

Name:	halibut v bylink
Views:	1
Size:	48.9 KB
ID:	146451

    Uvaříme oloupané brambory, uděláme kaši / já dávám máslo a horkou smetanu, dosolíme, přidáme nať z jarní cibulky a necháme trochu vychladnout, přidáme rozkvedlané vajíčko a promícháme s kaší. Zapečeme v troubě.
    Last edited by iris; 11.06.2011, 16:40.
    Iris
Pracuji...
X