Filety ryby naložíme do směsi /olivový olej, citronová štáva, nasekané lístky čerstvé bazalky, trochu majoránky, libečku, stroužek česneku/
Aspoň dvě hodinky necháme v lednici. Maso musí být předtím suché, pokud máme rybu mraženou, rozmražujeme pomalounku v lednici, osušíme papírovou utěrkou.
Na pánvi rozehřejem máslo a rybu opékáme, nejlépe na grilovací pánvi . já solím až při smažení, nejlépe mořskou solí.
Uvaříme oloupané brambory, uděláme kaši / já dávám máslo a horkou smetanu, dosolíme, přidáme nať z jarní cibulky a necháme trochu vychladnout, přidáme rozkvedlané vajíčko a promícháme s kaší. Zapečeme v troubě.
Aspoň dvě hodinky necháme v lednici. Maso musí být předtím suché, pokud máme rybu mraženou, rozmražujeme pomalounku v lednici, osušíme papírovou utěrkou.
Na pánvi rozehřejem máslo a rybu opékáme, nejlépe na grilovací pánvi . já solím až při smažení, nejlépe mořskou solí.
Uvaříme oloupané brambory, uděláme kaši / já dávám máslo a horkou smetanu, dosolíme, přidáme nať z jarní cibulky a necháme trochu vychladnout, přidáme rozkvedlané vajíčko a promícháme s kaší. Zapečeme v troubě.