Filety tresky, co nejvyšší, aby byly špalíčky, tenká kvalitní šunka, pepř, sůl, drcený kmín,citron, máslo.
Příloha : porek, paprika, zelená, lépe červená
Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronem, posypeme drceným kmínem a zabalíme do tenkého plátku šunky, vložíme do pekáčku s máslem a pečeme dozlatova.
Mezitím si na másle lehce osmahneme porek a papriku nakrájené na kousky, lehce osolíme, Stačí resovat chvilku, aby byla zelenina ještě křupavá.
Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.
Příloha : porek, paprika, zelená, lépe červená
Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronem, posypeme drceným kmínem a zabalíme do tenkého plátku šunky, vložíme do pekáčku s máslem a pečeme dozlatova.
Mezitím si na másle lehce osmahneme porek a papriku nakrájené na kousky, lehce osolíme, Stačí resovat chvilku, aby byla zelenina ještě křupavá.
Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.