Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Lates / okoun/nilský na kmíně s citronovým sosem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Lates / okoun/nilský na kmíně s citronovým sosem

    Filety okouna , citron, kmín celý, máslo, sůl

    Na sosík : trošku hl. mouky, citronová šťáva, sůl, pepř, trošku sojovky, jarní cibulka / porek /špetka cukru

    Na štouchané brambory : brambory uvařené ve šlupce.. ještě lépe upečené v troube ve šlupce, sůl, pepř, plnotučná hořčice, jarní cibulka, červená kapie.

    Filety pokapeme trochou štávy z citronu, osolíme, okmínujeme a opečeme na másle z každé strany cca 4 min, maso vyndáme a uchováme v teple. do uvolněné pánve zaprášíme malinko hl. mouky, opečeme, přidáme citronovou štávu, zalejeme troškou
    horké vody a zredukujeme, přidáme porek nebo cibulku. Dochutíme solí, špetkou cukru

    Uvařené, nepo upečenClick image for larger version

Name:	lates nilsk
Views:	1
Size:	48.3 KB
ID:	146207é brambory oloupeme, na pánvi s olejem rozštoucháme, osolíme, opepříme, přidáme cibulku, hořčici , opkáme a ke konci přidáme červenou kapii.
    Click image for larger version

Name:	lates nilsk
Views:	1
Size:	105.8 KB
ID:	146206
    Iris
Pracuji...
X