Do zapékací misky na dno dáme 1 lžičku oliv. oleje, na to 2 filety ryby (já měla candáta, děda pangase) osolené bylinkovou solí a pokapané citronem, odrhnuté větvičky- tymián, citronový tymián, saturejka, nasekaný 1 str. česneku, nakr. sušená rajčata (nemusí být,já měla zbytek), pokapat 1 lžící oliv. oleje. Pokud jsou ryby mírně zmrzlé pustí si vodu, pokud ne, podlít asi 1/2 dcl vody.
Navrch nastrouhaný nebo pl.sýr dle chuti (ale aby se rozpékal). Na sýr 1/2 malých rajčátek. Pečeme cca 20 min při 180-200°C.
Těstoviny PANZANI Linguine uvaříme podle návodu, zcedíme, pokapeme 1 lžičkou oliv.oleje, promícháme a zapečenou rybku dáme navrch.
Navrch nastrouhaný nebo pl.sýr dle chuti (ale aby se rozpékal). Na sýr 1/2 malých rajčátek. Pečeme cca 20 min při 180-200°C.
Těstoviny PANZANI Linguine uvaříme podle návodu, zcedíme, pokapeme 1 lžičkou oliv.oleje, promícháme a zapečenou rybku dáme navrch.
Comment