Kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, mezitím si na oleji osmahneme cibuli,nakrájenou na tenká půkolečka,přídáme kotlety, nasolené, opepřené a prudce necháme zatahnout z obou stran, cibule se přismahne a to je ono ! Dáme mletý kmín, trošku celého kmínu, tymián,.lžičku hořčice,a když už se to připéká podlejeme horkou vodou, dusíme do měkka,podléváme, nejhorší je odhadnout, kdy je to maso akorát.. a v tom neporadím, je to otázka cviku a zkušeností., nesmí se drolit, musí být měkké a přitom pružné..
Po cca 15 min, přidáme houby, nakrájené na větší kusy, moc záleží na kvalitě hořčice, někdy úplně stačí, jindy dochucuji Worchestrem a troškou sojovky,. Když dáme dostatek cibule, není nutno zahustovat,na rýži stačí přírodní soosek, jestli ho chcete víc, ke konci podlijte a přidejte malinko solamylu rozpuštěného v trošce vlažné vody... pak jen přejít varem, škrob delším vařením zase řídne.
Rostííí . brambory nastrouháme nahrubo, osolíme, opepříme, přidáme trošku solamylu, na rozpálenou pánev- livanečník napěchujeme a hodně stiskneme hmotu a smažíme z obou stran.
Po cca 15 min, přidáme houby, nakrájené na větší kusy, moc záleží na kvalitě hořčice, někdy úplně stačí, jindy dochucuji Worchestrem a troškou sojovky,. Když dáme dostatek cibule, není nutno zahustovat,na rýži stačí přírodní soosek, jestli ho chcete víc, ke konci podlijte a přidejte malinko solamylu rozpuštěného v trošce vlažné vody... pak jen přejít varem, škrob delším vařením zase řídne.
Rostííí . brambory nastrouháme nahrubo, osolíme, opepříme, přidáme trošku solamylu, na rozpálenou pánev- livanečník napěchujeme a hodně stiskneme hmotu a smažíme z obou stran.
Comment