Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Kotlety na houbách s rosti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Kotlety na houbách s rosti

    Kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, mezitím si na oleji osmahneme cibuli,nakrájenou na tenká půkolečka,přídáme kotlety, nasolené, opepřené a prudce necháme zatahnout z obou stran, cibule se přismahne a to je ono ! Dáme mletý kmín, trošku celého kmínu, tymián,.lžičku hořčice,a když už se to připéká podlejeme horkou vodou, dusíme do měkka,podléváme, nejhorší je odhadnout, kdy je to maso akorát.. a v tom neporadím, je to otázka cviku a zkušeností., nesmí se drolit, musí být měkké a přitom pružné..
    Po cca 15 min, přidáme houby, nakrájené na větší kusy, moc záleží na kvalitě hořčice, někdy úplně stačí, jindy dochucuji Worchestrem a troškou sojovky,. Když dáme dostatek cibule, není nutno zahustovat,na rýži stačí přírodní soosek, jestli ho chcete víc, ke konci podlijte a přidejte malinko solamylu rozpuštěného v trošce vlažné vody... pak jen přejít varem, škrob delším vařením zase řídne.

    Rostííí . brambory nastrouháme nahrubo, osolíme, opepříme, přidáme trošku solamylu, na rozpálenou pánev- livaneClick image for larger version

Name:	kotlety na houb
Views:	1
Size:	144.0 KB
ID:	147417čník napěchujeme a hodně stiskneme hmotu a smažíme z obou stran.
    Last edited by iris; 12.08.2011, 11:24.
    Iris

  • #2
    Tak já to zkusím s houbami od Alenky. Namočím je a pak se k nim budu chovat, jako k čerstvým.
    Soňa

    Comment

    Pracuji...
    X