Houby podusíme na cibulce se solí a pepřem, kmínem, necháme vodu úplně odpařit
Pokud použijeme sušené, namočíme, povaříme, přecedíme.
Kysané zelé podusíme, tak jak ho máte rádi, já přislazuji.
Uvaříme fleky v osolené vodě, s přidáním kapky oleje, aby se neslepovaly,scedíme
Na cibulce opečeme na kousky nakrájené uzené maso / používám i zbytky vařeného třeba z polévky/
Vše promícháme a dáme na chviličku do trouby, opravdu jen na chvilku. Můžete podávat jen promíchané.
Pokud není uzené, dělávám na slanince.
Pokud použijeme sušené, namočíme, povaříme, přecedíme.
Kysané zelé podusíme, tak jak ho máte rádi, já přislazuji.
Uvaříme fleky v osolené vodě, s přidáním kapky oleje, aby se neslepovaly,scedíme
Na cibulce opečeme na kousky nakrájené uzené maso / používám i zbytky vařeného třeba z polévky/
Vše promícháme a dáme na chviličku do trouby, opravdu jen na chvilku. Můžete podávat jen promíchané.
Pokud není uzené, dělávám na slanince.
Comment