Houby / tvrdší / ikdyž přidáním např. masáka, klouzka, píchavky .. je chutnější
Nakrájím houby na větší kousky, asi jako maso, na oleji osmahnu hodně cibule, přidám česnek na plátky, houby, osolím, opepřím, kmínem nešetřím / nej je drcený/ osmahnu,přidám mletou papriku, a trošku chili ... podleju a tady je variant více.... kdo nemá nic proti bujonové kostce... klíďo vývar z ní, nebo horkou vodou. Přidám nové koření, bobkový list... podlévám dost, aby se houby skoro vařily, když je jen dusíte, bude kaše !!! Potřebujeme, aby se cibule rozvařila a nepracujeme s masem ! Když je dostatek tekutiny, houby zůstanou tak, jak se nakrájely.
No a nakonec zahustíme podle potřeby / jako guláš, jak to máte rádi./ a majoránku taky nakonec !!!!!
Nejlepší příloha je dobrý chleba.

Nakrájím houby na větší kousky, asi jako maso, na oleji osmahnu hodně cibule, přidám česnek na plátky, houby, osolím, opepřím, kmínem nešetřím / nej je drcený/ osmahnu,přidám mletou papriku, a trošku chili ... podleju a tady je variant více.... kdo nemá nic proti bujonové kostce... klíďo vývar z ní, nebo horkou vodou. Přidám nové koření, bobkový list... podlévám dost, aby se houby skoro vařily, když je jen dusíte, bude kaše !!! Potřebujeme, aby se cibule rozvařila a nepracujeme s masem ! Když je dostatek tekutiny, houby zůstanou tak, jak se nakrájely.
No a nakonec zahustíme podle potřeby / jako guláš, jak to máte rádi./ a majoránku taky nakonec !!!!!
Nejlepší příloha je dobrý chleba.
Comment