Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Houbový guláš

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Houbový guláš

    Houby / tvrdší / ikdyž přidáním např. masáka, klouzka, píchavky .. je chutnější
    Nakrájím houby na větší kousky, asi jako maso, na oleji osmahnu hodně cibule, přidám česnek na plátky, houby, osolím, opepřím, kmínem nešetřím / nej je drcený/ osmahnu,přidám mletou papriku, a trošku chili ... podleju a tady je variant více.... kdo nemá nic proti bujonové kostce... klíďo vývar z ní, nebo horkou vodou. Přidám nové koření, bobkový list... podlévám dost, aby se houby skoro vařily, když je jen dusíte, bude kaše !!! Potřebujeme, aby se cibule rozvařila a nepracujeme s masem ! Když je dostatek tekutiny, houby zůstanou tak, jak se nakrájely.
    No a nakonec zahustíme podle potřeby / jako guláš, jak to máte rádi./ a majoránku taky nakonec !!!!!
    Nejlepší příloha je dobrý chleba.
    Attached Files
    Last edited by iris; 12.08.2010, 19:13.
    Iris

  • #2
    Iris, právě jsem guláš dodělala. Klidně může být takových houbových receptíků víc. Je vynikající.Díky za receptík.
    Mirka

    Comment


    • #3
      Mirko,jsem ráda, že chutnal, my ho máme moc rádi, přes houby jsem taky praštěná.
      Iris

      Comment


      • #4
        Guláš

        Takto jsem dělala guláš z bedel,měla jsem malé kloboučky zamražené a dala jsem je zrovna zmrzlé na cibulku a bylo to výborné
        LIDUŠ

        Comment


        • #5
          Ach jooo, kdyby meli Anglani lesy, tak bych o vikendu vyrazila... gulasek vypada uzasne a ja houby zboznuju!!! Takhle se aspon pokocham v galerce...
          Lenka A.

          Comment

          Pracuji...
          X