Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Houbová omáčka z Doks

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Houbová omáčka z Doks

    Na rozpuštěném másle nechám zesklovatět cibulku, přidám čerstvé houby, nejlépe směs, opražím, případně, pokud mám houby suché, podleju, dusím spolu s bobkovým listem, novým kořením a pepřem, osolím , když jsou houby měké, přidám šlehačku , trochu si ji nechám v hrnečku, do ní rozmíchám trochu mouky a povařím. Přidám cukr a nakonec štávu z citronu, lépe z limetky.
    K tomu stačí vejce, nebo, chcete - li pečené kuřecí prsíčka, či jiné maso. Často dělám krůtí prsa, upečené se slaninou.
    Attached Files
    Iris

  • #2
    Iris když nemáš limetku přidej do hotové omáčky 2 plné lžíce zakysanky lahůdkové a je to.Já to dávám i do koprovky místo citronu.
    MARUŠKA

    Comment

    Pracuji...
    X