Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Roštěná na houbách

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Roštěná na houbách

    Roštěnky nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, prudce opečeme na oleji, mezitím si necháme zesklovatět cibuli,roštěnky přendáme na cibuli, výpek zalejem vařící vodou a necháme si na podlití. První podlití je červeným vínem, ale nemusí to být, když ho dáte, je to skvělá chut. Až se vypaří, podlejeme výpekem a dusíme do měkka, přidáme trošku chili,až je maso poloměkké, přidáme nakrájené trvrdé houby, / hřiby, křemenáče/ zasypeme drceným kmínem a dodusíme do měkka.Podle potřeby podléváme horkou vodou. dochutíme , někdy přidám pár kapek Worcesteru plus sojovku plus mé oblíbené Balsamiko, někdy jen hořčici.
    Attached Files
    Iris

  • #2
    Tak tohle miluje celá naše rodina, jenom ty roštěnky by mohly být levnější. Já jich musím mít nejméně 10 ks. Vypadá to moc pěkně, určitě je taky uvařím až se vrátím z hor.
    Alena J

    Comment

    Pracuji...
    X