Pripravíme si chutné jedlo, ktoré máme na stole do 30minút.
Ide o zdravé jedlo, v ktorom použijeme okreminých ingrediencií aj poľný šalát. Listy tohto šalátu sú bohaté na horčík, kyselinu listovú, železo, betakarotén.
Obsahujú vitamíny A,C,E. Poľný šalát posilňuje srdce a imunitu, zvyšuje výkonnosť, odbúrava stres, zlepšuje látkovú výmenu v bunkách a prispieva k tvorbe krviniek.
Potrebujeme:filé z lososa /prípadne inej rybky/
olivový olej, maslo
cherry paradajky
hrsť poľného šalátu
trocha bieleho vína
gnocchi, soľ, čierne korenie
jarná cibuľka, strúčik cesnaku
Postup: Na panvicu pridáme olivový olej, lyžicu masla. Orestujeme jarnú cibuľku nadrobno pokrájanú a posekaný cesnak.K základu pridáme na kocky
pokrájaného lososa bez kože, osolíme, okoreníme.Pridáme pokrájané cherry paradajky a za hrsť poľného šalátu. Zastriekneme bielym vínom a
necháme ho odpariť. Nakoniec pridáme uvarené, ocedené gnocchi a ešte oriešok masla na zjemnenie. Zľahka premiešame a podávame.
Dobrú chuť!
inšpirácia: internet
Ide o zdravé jedlo, v ktorom použijeme okreminých ingrediencií aj poľný šalát. Listy tohto šalátu sú bohaté na horčík, kyselinu listovú, železo, betakarotén.
Obsahujú vitamíny A,C,E. Poľný šalát posilňuje srdce a imunitu, zvyšuje výkonnosť, odbúrava stres, zlepšuje látkovú výmenu v bunkách a prispieva k tvorbe krviniek.
Potrebujeme:filé z lososa /prípadne inej rybky/
olivový olej, maslo
cherry paradajky
hrsť poľného šalátu
trocha bieleho vína
gnocchi, soľ, čierne korenie
jarná cibuľka, strúčik cesnaku
Postup: Na panvicu pridáme olivový olej, lyžicu masla. Orestujeme jarnú cibuľku nadrobno pokrájanú a posekaný cesnak.K základu pridáme na kocky
pokrájaného lososa bez kože, osolíme, okoreníme.Pridáme pokrájané cherry paradajky a za hrsť poľného šalátu. Zastriekneme bielym vínom a
necháme ho odpariť. Nakoniec pridáme uvarené, ocedené gnocchi a ešte oriešok masla na zjemnenie. Zľahka premiešame a podávame.
Dobrú chuť!
inšpirácia: internet
Comment