Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Kuřecí maso s žampióny

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Kuřecí maso s žampióny

    Na oleji jsem osmahla nakrájenou cibuli a česnek, přidala kuřecí prsa nakrájená na kousky, posypala vegetou, sušeným česnekem a grilovacím kořením, přilila trochu vody a chvíli dusila. Potom jsem přidala nakrájené žampióny (hlavičky) na plátky a dusila, aby žampióny nebyly moc měkké. Přidala jsem trochu kečupu a zahustila trochou záklechtky. Dochutila.
    K tomu byla uvařená rýže v sáčcích.
    anina s.

  • #2
    To je jídlo, které u nás vede, obměňuji koření (výborné je s gyrosem), někdy přidám i smetanu. Akorát moc nepoužívám kečup, na barvu dám sl. papriku.
    Janino, ty dáváš oba česneky, čerstvý i sušený? Já jen trochu sušeného, chlapovi čerstvý nedělá dobře.
    Věrik ♥♥♥

    Comment


    • #3
      Ahoj Věriku, u nás houby nefrčí (možná smaženice a bedly jako řízky), tak jsem po dlouhé době zkombinovala maso a žampióny. Koření gyros musím koupit.
      Já dávám dle momentální chuti k cibuli na drobno nakrájený česnek, aby taky zezlátnul (potom mi nepřipadá tak ostrý, když změkne) a sušený sypu na chuť a vůni skoro všude . Jinak já kečup používám na zahuštění i barvu (a chuť) a dávám ho třeba
      i do fazolového guláše nebo trochu do rajské. Papriku dávám hlavně do guláše, jinak jak kdy, aby mi to nechutnalo všechno jako guláš (u mě ).
      Měj se.
      Last edited by janina s.; 02.07.2012, 00:29.
      anina s.

      Comment

      Pracuji...
      X