Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Katův šleh

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Katův šleh

    KATŮV ŠLEH?

    POTŘEBUJME:
    vepřové nebo kuřecí maso1/2 kg
    woršestr.omáčku
    soj.omáčku
    2 velké cibule
    sůl,pepř,sl.papriku
    kečup
    1 skleničku naložené papriky,
    bez nálevu,ten scedíme
    olej

    Maso osolíme opepříme,opakrikujeme,
    pokapeme woršestrem,soj.omáčkou a přidáme asi 2 větší cibule nakrájené na kostičky,zalijeme slunečnic.olejem,vše zamícháme a dáme do ledničky tak na 1hod.odležet.Já si to naložím vždycky den předem,když ho chci dělat,ale stačí ta hodina .
    Maso dáme dusit,pokud se nám vysmaží,tak trošku podlijeme vodou,až je skoro měkké,přidám nakrájenou naloženou papriku a ještě chvilku podusím,pak ještě dokořením,já přidávám trochu Harmonie chuti,nebo vegetu,pak trošku zahustím a je to.Jako přílohu dávám chleba.
    ANIČKA A


  • #2
    Já dávám ještě něco ostrýho, třeba chili, nebo feferonku. Mám ráda ostřejší.
    Věrka.

    Comment


    • #3
      A my dáváme sklenici 0,7 domácího leča a je suoer.
      MARUŠKA

      Comment


      • #4
        Tak zítra bude k obědu,mňam.

        Comment


        • #5
          Na to se asi vrhnu,protože mám v mrazáku zbytky vepřového masa,ještě co jsme měli prase v červnu na svatbu.Asi 3 pytlíky různých odkrojků,to bude přesně na něco takového.
          TEREZA

          Comment

          Pracuji...
          X