Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Špagety se šunkovou omáčkou a sýrem.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Je s podivem,kam se může taková debata zvrhnout. Dcerka bude mít dva roky a podotýkám,že půlkilový sáček s těstovinama spořádá na 3x sama ! Není žádný velký jedlík,ale těstoviny má nejraději a může je i samotné deset minut po obědě .

    Petře buď rád,že můžeš naservírovat holkám cokoliv k jídlu bez obav,co to s něma udělá za nějakou dobu...bude mít záchvat,nebude?
    Buď rád,že můžete s manželkou klidně spát a nemusíte hlídat v noci své dítě,aby se neudusilo,kdyby přišel zmiňovaný záchvat. V takové situci by jsi byl rád za každou radu a každý recept,který by mohl pomoci !!! Nezapomeň,že to co je dnes bez problémů se může z minuty na minutu změnit.....
    To co jsi předvedl hodně napovídá o tvé osobě .Možná,že jednou tvé dcery najdou tyto stránky a nebudou se stačit divit ,jak se jejich milovaný tatínek dokáže chovat....








    Iva4

    Comment


    • #32
      Ivo4, to jsi trochu přehnala. Neříkám, Petr.me to taky neustál a ješitně (jak to ostatně chlapi dělají) se zachoval, ale tohle si nezasloužil. Znám ho osobně řadu let a patří mezi slušné lidi. Chodím sem dost dlouho, ale jenom na podívanou. Ostaně o těhle stránkách mi řekl Petr.me - jsme sousedé v domě.

      Comment


      • #33
        Zdravím Z+N, tahle rozepře mě moc mrzí, už to proběhlo v létě a pořád na to musím myslet.
        Výsledek byl, že nepříspívá ani Petr, ani Hančí, ani Scarlet, ani Iva. Je to moc a moc velká škoda. Ted, když jste po té době napsala vy, tak to moc vítám.
        Moc bych si přála, aby se vrátili. Jsou horší věci na světě a tak... co kdyby nastalo jakési usmíření. Sama za sebe ... a myslím, že i za ostatní....všichni tu mají dveře otevřené.
        Iris

        Comment


        • #34
          Pokud se můžu připojit a napsat svůj názor, souhlasím s Iris.
          Pokud Petra znáte osobně, tak asi víte, jaký opravdu je. Přesto si prosím přečtěte ze 14.7.10 ve 23:05, jak zbytečně a ostře zaútočil na Hančí, která mu nic špatného nenapsala a ze sebe si ještě umí dělat legraci...I když na tom nejsou zdravotně dobře. Já osobně jsem měla z Petrových slov stažený žaludek a nechápala jsem, proč tak zaútočil.
          Tak snad nevadí to, že jsem měla potřebu se k tomu také vyjádřit.
          Pěkný den.
          anina s.

          Comment

          Pracuji...
          X