Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Špagety se šunkovou omáčkou a sýrem.

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

Scarlet, souhlasím s Tebou, a tak mě to překvapilo, že z toho mám opravdu stáhnutý žaludek, a to se mi stává málokdy...
    Je fajn, že je Hančí s Tebou a vím, že sice založila rubriku "co u vás bude na oběd", kde momentálně přispívám já a Kety ale chápu, že když vaří diety, někdo by inspiraci neměl, a tím rozhodně nemyslím sebe !
    Obě vás při vašich životních situacích MOC obdivuju a vždy se budu těšit na vaše příspěvky.
    Pa, drž se a dobrou. Na email chodívám a pozdrav Hančí...
    anina s.

Comment

Modrásku ahoj,
      dík, že jste holky pochopili jak jsem to myslela, někdo prostě srandu nechápe a je to smutný, že někdo má v sobě tolik sebestřednosti a zloby.
      Hančí

Comment

Scarlet, přidávám se k tvému názoru, musela jsem si Petrův příspěvek přečíst dvakrát, protože mi nebylo vůbec jasné, proč tak na Hančí vyjel. Je možné, že mu stačí menší dávka špaget a víc omáčky, já ze zkušenosti vím, že na porci se počítá 100 g, protože vnučce musím špagety odvažovat a přesně vím, jaká je to porce, ale může si je dát jen s kečupem, nic jiného nesmí, možná, kdyby měla k tomu vydatnější omáčku, stačilo by špaget méně, ale to nic nemění na tom, že by se kvůli tomu mohl někdo tak rozčílit a osočit člověka, kterého zná jen z příspěvků. Myslím si, že Hančí je člověk obětavý a taky si prožila své v rodině a je jedině dobře, že se ke všemu staví s humorem a ještě pomáhá druhým.
        Přeji všem hezkou noc.
        Blanka

Comment

Ahojky dík Blani, kolik je vnučce ??
          I u nás je to podobné, jen můžu pro syna použít i mleté kvalitní hovězí nebo onu zmiňovanou šunku, kde ale nesmí být nic kromě masa a soli. .Proto mě recept zmíněné předváděné šunky zajímal, ale pokud jsem si dovolila moc..??
          Hančí

Comment

HANČÍ, tak Tě zdravím osobně po nějaké době...
            Myslela jsem, že takto si "počtu" jen ve videoreceptech, a znáš mě, jak reaguju...
            Moc mě to zklamalo a myslím si o tom své...
            Máš novou "fotku", že?

Zdravím i Tebe, Blani.
            Dobrou už poněkolikáté, ale mi to nějak nedá, odhlásit se...je mi tu dobře...
            anina s.

Comment

No vidíš, je to jen o názoru a ne hned o osočování. Vaše vnučka nemůže zase víc špaget, naši kluci zase třeba raději špagety, omáčky méně, i když mi nedávno Hanka dávala recept na maso s omáčkou, když jsem nevěděla co vařit, nemám teď jaksi chuť a ani náladu a omáčka jim jela velice. Ale jinak, ten mladší, co špagety má nejraději, tak klidně i suché. Já to četla tak jak ty, taky dvakrát, protože jsem nevěřila tomu, že může být někdo tak sprostý. Vždyť o nic nešlo. Každý píše jen svůj názor. A že někdo jí víc, někdo míň, na tom nevidím nic špatného. A že zareagovala na Petrův recept se smíchem, že jim by třetinka sáčku nestačila, co na tom. Na tom přeci nic nevidím a k urážení někoho, koho vlastně ani neznám, už vůbec ne. Nevím, ale já bych si to třeba nedovolila. Nepřipadlo by mi to jednak fér a jednak to nepovažuji za slušné chování.
              A jestli pán nerozumí legraci, tak ať mezi ženské nechodí. Přeci život není o tom, abychom se hádali kdo to a kdo tamto, věřtě mi, během vteřiny si s náma život krutě zahraje a moje maminka mně vždy učila, že slovo, je jak vystřelený šíp. Jak jednou ho řekneš, už nikdy ho nevrátíš. Netvrdím, že jsem byla vzorná dcera a ani netvrdím, že jsem stoprocentní, chyby někdy děláme bohužel všichni, ale nemám ráda bezdůvodné napadání a nespravedlnost. Možná si nabiju hubu, ale nevadí mi to. To, co jsem cítila, jsem prostě napsat musela.

----------------------------------------------------------------------------

Život připomíná Damoklovu hostinu; meč stále visí.
              Voltaire

Comment

Hančí, vnučce bude v září 14 let a má fenylketonurii, takže se jí potraviny musí odvažovat a špagety má svoje speciální, vypadají jako normální, ale mají mnohem méně bílkoviny. Maso nesmí vůbec, ani mléčné výrobky, s jejím stravováním je to velmi složité, ale to je s každou dietou, všude je něco, co se musí hlídat. Ta reakce na tvůj příspěvek mi vůbec není jasná, ale někdo asi legraci neumí pochopit, každý jsme nějaký.
                Blanka

Comment

Je to tak, Scarlet, a pokud si můžu TROCHU dovolit zavtipkovat... může se založit rubrika " Co se u nás jí a co ne a v jakém množství" nebo tak nějak. Kluk NEJÍ zeleninu, houby, kroupy, některé ovoce, žemlovku a tak bych pokračovala. Chlap ryby, koprovku, kroupy, suché bábovky, houby, je toho dost, tak vařím, co kdo má rád, protože mě to baví. Já taky nejím některé věci, plněné papriky, rajskou, mořské příšery a tak bych mohla pokračovat... ale tak to prostě chodí...
                  A když chlapovi nachystám podle mě normální porci, stejně nechá a já to dojím, protože mívá potíže se žaludkem...
                  BLANI, kluk má 18 a půl, je zdravý a já si toho cením nejvíc na světě, a tak OBDIVUJU ty, co musí čelit nějaké nemoci ohledně jídla... a ty, co pro ně musejí vařit....
                  Dobrou, dala jsem si vlažnou sprchu, studené pivo a už jdu do peří.....
                  Last edited by janina s.; 15.07.2010, 02:01.
                  anina s.

Comment

Teda modrásku, do smíchu mi v poslední době moc není, ale tímto příspěvkem jsi mně fakt dostala. Tak už jsem se dlouho nezasmála a nepobavila jak nad touto reakcí. Opravdu,

Voltaire

Comment

Ahoj Blaní, tak to je asi taky krutá dieta, to má i ty bezlepkové těstoviny?? Dlouho směl taky jen ty a všechno se peklo bezlepkově navíc ještě bez soji, což byl další problém, protože většina bezlepkových věcí zase obsahuje soju , nesmí až na malé vyjímky ani žádné uzeniny !!Teď už alespoň něco se v dietě zmírnilo, ale stejně to není jednoduché.
                      Asi tedy chápeš , že 30-ti letý a 60-tiletý chlap sní trochu větší porci než tvá 14-letá vnučka, né? Co je na tom nejasného, nevím? Ahoj .
                      PS.
                      Modrásku.. sice se moc v tom vedru nehodí, ale je krásně modrej,
                      To za tvůj nápad s rubrikou, málem jsem upadla ze židle!!!Super.
                      Jinak, ano avatara jsem změnila, jak vidíš, je to opravdu někdy lepší !!
                      A přeji taky krásnou dobrou noc.
                      Last edited by Hančí; 15.07.2010, 02:19.
                      Hančí

Comment

Scarlet, tak to jsem ráda, ani jsem to nečekala, ale já mám bohatou fantazii a tak mě to napadlo...Těch jídel je samozřejmě víc, ale to by bylo nadlouho a nuda. Prostě každý má rád něco jiného a něco nemusí...
                        Ale rozhodně bych nenapsala, že nemusím NĚKOHO, to je opravdu netaktní...
                        Dobrou dle možností......
                        anina s.

Comment

Blani, vnučky je mi moc líto, vím jak je zle, když děti jsou nemocné. Nerozumím tomu, přiznám se, musím si to přečíst na internetu.
                          Modrásku, to je asi všude stejné. Jeden kluk klasiku a druhý rychlovky. A Bůh suď, co vařit. Když žil Ivan, vítězila klasika, měl ji taky samozřejmě raději, jako každý chlap. Nemluvím o létě. Samo, v tomto počasí jen lehká jídla a hlavně rychlá. Ale teď nemám žádnou inspiraci, vařím jen sem tam, děti ze zoufalství chválí vše, ze strachu, abych vařit nepřestala a přiznám se, že hodně inspirace čerpám u tebe.
                          Tobě taky krásnou noc a jestli jdeš do práce, tak ať ti to aspoň trošku uteče a ať jsou zákazníci hodní.Papa.

Voltaire

Comment

Petře, tak jen krátce k tvému doplnění...

Jestli si můj příspěvek v galerii přečteš pořádně a bez emocí, co píšu zlého??
                            Že prosííím o recept ?? protože mám nemocného syna..tím tě urážím??

http://galerie.ekucharka.net/showpho...a1unka&cat=516

Mimochodem našli se jiní, kteří jej poskytli bez přemlouvání a hodně tím usnadnili život mému synovi.
                            Já bych se styděla sem dát foto a tajit recept..matce, která mě o nej prosí a která ho potřebuje pro nemocného syna, ale každý jsme asi jiný..dokonce jsem navrhla i SZ..né??
                            Myslím, že to tu není o množství těch nej- super- fotografií, nebo máš pocit, že ano??
                            Mohla bych argumentovat, podívej se na počet příspěvků celkem.
                            A to jsou ještě vymazány příspěvky ze starého fóra.
                            A nemluvím ani o nových tématech , kolik jsi jich založil ty ??
                            Že nasázíš fota do galerie, to je nějaká extra zásluha??
                            Ale kdo nechce prostě už ze zásady nepochopí....a bude prostě jen otravovat ovzdušÍ.
                            Já tímto končím tuto debatu a nehodlám už na tvé příspěvky dál reagovat!!
                            Hančí

Comment

Helou špagetáři čtu a jsem v údivu já svůj příspěvek psala s nadsázkou, Janina to odhadla přesně, docela nechápu o čem je spor. Hančí znám osobně a vím,že smysl pro humor má. s tím žroutstvím jsme trošku laškovaly, ona odpověděla zcela v tomto smyslu.. vid Hančí...ale chápu, že to někdo nepochopil. Netřeba si s tím dělat hlavu a netřeba používat neadekvátní slova a úvahy. Vždyt o nic nejde, mě stačí pro dva tolik, jinému víc. Ten spor mi připadá malicherný . Petr to nastavil do úplně jné dimenze a to mě hodně mrzí.Jenže chlapi jsou jiný druh a tak bych se přimlouvala, brát to shovívavě
                              Iris

Comment

Voltaire

Comment

Pracuji...
                                X