Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Čínská polívka " jinak "

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Čínská polívka " jinak "

Holky, omlouvám se, pokud už jsem to někam psala a pokud to všichni znáte, tak proč to tu píšu, že ?

Jednu dobu jsem to dělávala klukovi, ale období se mění, teď má rád rychlou domácí, co jsem dala do receptů.

Do misky nalámu nudle, NEDÁM tam originál koření, ale : sušený česnek, sušenou pažitku, sušené houbové koření ( nebo suš. houby ), sladkou papriku, vegetu, sůl, trochu másla ( Ramy ), tavený sýr, může být navíc i trochu postrouhaného eidamu, zaliju vařící vodou, zamíchám, nechám pár minut pod pokličkou, a pak zchladím a zjemním přilitím trochy studeného mléka.
    No pro mě mňamka - originál mi připadal ostrý a s prominutím fádní, tak jsem experimentovala.

Tak dobrou, papa.
    anina s.

Jani,
    ty si hotová kouzelnice. Jakou pochoutku dokážeš vyrobit z obyčejné čínské polévky Kam na ty nápady chodíš?????????
    To bude asi tím, že tvůj synek je pravděpodobně polívkovej
    Papa EMKA

Comment

Ahoj Emko, to asi nějak vyplynulo, že jsem kluka naučila nebo navykla jíst polívky, já jako dítě jsem na ně nebyla.
      Znáš to, hlad je nejlepší kuchař a nějak mě to napadlo obohatit to jejich koření něčím jiným a je to opravdu ÚPLNĚ JINÁ CHUŤ, nekecám, ale je třeba to zkusit, čínská polívka je levná a koření, kousek sýru a mlíko má asi doma skoro každý.
      Moc zdravím.
      Papa.
      anina s.

Comment

Pracuji...
      X