Oznámení

Collapse
No announcement yet.

LÉK Z ALOE

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • LÉK Z ALOE

    30 dkg čerstvé Aloe (listy) semlít na masovém strojku nebo použít mixér. Květina dle možnosti 1-5 roků stará- je účinější. Před použitím 9 dnů nezalévat. Přidáme 1/2 kg medu, 7 dcl bílé víno, 5 dcl čistého lihu.Vše se smíchá, dá se do tmavých lahví a uloží v chladném místě. Dobře se uzavře. Po 5ti dnech se užívá takto: Prvních 5 dnů- 3 krat denně 2 hodiny před jídlem 1 kavová lžička. Další dny 1 pol. lžíce 3 krát denně. Doba užívání 3 týdny, lepší je užívat alespoň 2 měsíce.
    Tyto dávky léčí: tbc, žaludeční vředy, jiné žaludeční potíže, choroby střevního charakteru. Tímto způsobem se též velmi rychle vylečí chřipka, angína(1-2 dny). Vyléčí se i zastaralé nemoci- chronické, které trvaly léta. Používáním tohoto léku se zvyšuje chuť k jídlu.

    Jiný zpusob léčení: Tekutina se po 5ti dnech přecedí, vždy je čast tak na týden, ostatní se nechá v chladu uloženo. Léčí se dva měsíce v roce. Tímto způsobem je možno léčit nemoci žaludku, trvalé bolesti hlavy, střev, astma, zánět kostí, zánět žil, srdce tbc, exémy, skleróza, hypertence, podagra, ledvinové otoky, sráženlivost krve, ženské nemoci a podob.
    Užívá se 3 krát denně 1 kávová lžíčka.
    MILADA

  • #2
    Re: LÉK Z ALOE

    Ahoj Miládko,zdravím Tě a moc děkujem za receptík na lék z ALOE.Moc se mi líbí a ještě mít tu ALOI.Jestli se dá koupit,tak bych si to udělala.Určitě ji někde seženu.
    To je dobrá rada" nad zlato " Díky moc .babi

    Comment


    • #3
      Děkuji, Miládko.
      Teď jsem tu objevila něco, co sháním už dlouho! Mám doma několik velkých a letitých exemplářů aloe arborescens a už konečně budu vědět, jak na medicínku

      Mám zahradu plnou bylinek na čajíčky, pokud znáš ještě nějaký zajímavý receptík, moc bych ho uvítala.
      Jeta

      Comment


      • #4
        Miladko doporučuje se hodně pacientům s onkologickým onemocněním.
        MARUŠKA

        Comment

        Pracuji...
        X