Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Karamelový likér

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Karamelový likér

    Uvaříme 2 konzervy Salka na karamel (asi 1,5 hodiny ve vodě). Po zchladnutí rozmícháme v 500 ml rumu. Naplníme do sklenic- je to na dvě půllitrové plus jeden panáček na ochutnání . Necháme likér odležet aspoň měsíc, ale pozor prudce dobré, takže pořádně schovat.

    Je to jednoduché a rychlé pokud máte Salko navařeno v zásobě. Každý rok děláme dvojitou dávku a podělíme příbuzné- je to skvělý vánoční dárek.
    Hledala jsem jestli sem už tento recept někdo nepřidal a jestli jsem nepřehlédla, tak ne. Kdyžtak se omlouvám a smažu ho.

  • #2
    Ahoj HANISLAVO, možná se taky pletu, ale tento jednoduchý likér jsem myslím nečetla - jen za Salka a rumu.
    To je recept pro mě. mi nevadí vaječný koňak, ale bojím se používat syrová vejce ( tak je vždy tepelně zpracuju ) tak vyzkouším.
    Pěkný den.
    anina s.

    Comment


    • #3
      Mám v tomto receptu ještě napsaný uvařený puding - je to moc dobré. Lenka

      Comment

      Pracuji...
      X