Oznámení

Collapse
No announcement yet.

" Prezidentské " řízky

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• " Prezidentské " řízky

Naklepeme plátky masa, osolíme, opepříme, posypeme Vegetou. Vložíme do pekáčku.
    Na každé maso dáme plátek sýra, na sýr směs z vajíček a nadrobno nakrájené cibule - asi jednu lžíci, posypeme strouhankou, a pečeme při 190 stupních asi 20 minut.
    Tento recept mám od mamky a rodina si moc pochutnala, je to zase něco jiného než klasický smažený řízek.
    Zdraví Jana S.
    anina s.

Re: " Prezidentské " řízky

Ahoj Jani,chápu dobře syrová vejce s cibulí smíchat?????Tedy to může být vážně dobrý.Děláš mi tu chutě!!!Čauky :P :P
    Hančí

Comment

Ahoj Hančí, jsem mile překvapena, že někdo píše u receptů, se kterýma jsem se po vyzkoušení chtěla podělit.
      Ano, chápeš úplně dobře syrová vajíčka s nakrájenou cibulí - udělat takovou směs.
      Mi moc chutnají, jsou vlastně ty řízky pečené a ne smažené, tak nějaká změna..
      Srdečně zdravím, a pokud NĚKDY vyzkoušíš, budu moc ráda, když napíšeš, jestli chutnalo.
      Zdraví Jana S. ( Janina S. )
      anina s.

Comment

Janí,pokud nás zaujme,vždy diskutujem,určitě ukládám do receptáře a příležitostně zkusím.Pak dám vědět.
        Ahojky :P :P :P
        Hančí

Comment

Ahoj Hančí, mě to zaujalo už tím, že neobaluju, jen naskládám a dělá se to samo, a ušetřený čas trávím něčím jiným.
          Mám ráda recepty, které nejsou moc složité na čas a přípravu i nádobí.
          Krásný večer přeje Jana S.
          anina s.

Comment

Pracuji...
          X