Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Roláda z kuřete podle paní Pilarové

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Roláda z kuřete podle paní Pilarové

1 vykostěné kuře,sůl, pepř, 10 dkg kuřecí šunky, 3 polévkové lžíce křenu nebo Krenexu, 3vejce usmažená na míchano, 1 nožka čabajky nebo jiné ostré klobásy, 4 kyselé okurky, trochu naložené kapie, 10 dkg nastrouhaného tvrdého sýra.
    Vykostěné kuře rozložíme,posolíme a opepříme.Poklademe kuřecí šunkou...nebo jinou uzeninou podle chuti.Tím se nám podaří zadělat případné dírky .Potřeme Krenexem nebo posypeme nastrouhaným křenem a nasypeme usmažená vajíčka.Na ně položíme na čtvrtky podélně rozkrojenou klobásku...stejně pokrájené okurky a přidáme kapii aby to hezky barevně ladilo.Vše zasypeme postrouhaným sýrem a zabalíme do rolády.Zamotáme špagátkem a nebo sepneme jehlami.Dáme do trouby...maloučko podlijeme a přidáme kousky másla na povrch rolády a pečeme stejně jako kuře.Lépe se krájí za studena,ale s ostrým nožem nakrájíme i teplé.Jako přílohu doporučuji brambory v jakékoliv formě.Dobrou chuť

Re: Roláda z kuřete podle paní Pilarové

Díky za vložení receptu, budu muset vyzkoušet .
    Blanka

Comment

Zkoušela jsem tu roládu co se vkládá do srnčího hřbetu.Bylo to rychlé a náplň byla stejná.Docela bez práce.Věřím,že i tato je dobrá,ale tamta je taky a ještě rychlá příprava.Já neumím vykostit kuře a tak si kupuji v kuřecím ráji hotové vykoštěné kuře.Prodávají to jako roláda.Samozřejmě,že se to prodraží.Až Ivanka to udělá před kamerou,budeme chytřejší. :P

Comment

Já ho vykosťuji od zad a jde to docela dobře...tak se těším na Ivančino video...jak to dělají odborníci.Ráda se něco přiučím

Comment

Já ho vykosťuju od prsou a není to nic těžkého. Vyndám celý skelet i s nohama, krk a křídla se uříznou a to dám na polívku a ostatní je na roládu. Ještě se dá dělat i jako nadívaný bez proříznutí, že se vykostí a naplní to je taky pěkný. Ale už jsem vyděla i to vykosťování od zad ale stejně se mě dělá líp to od prsou. Nás to naučila holčina co dělala v Příšovicích přímo na lince, tak jsme to měli i s ukázkou v práci. Když měla děti, tak u nás uklízela.
          Věrka.

Comment

Pracuji...
          X