Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Kolenová roláda

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Kolenová roláda

    Vepřové koleno jako roláda



    Suroviny : vepřové koleno, česnek, hořčice francouzská, pivo (množství : cca přiměřeně, přiměřeně)
    Postup :
    Smícháme francouzskou hořčici a vymačkaný česnek, zalejeme pivkem a uděláme z toho kašičku. Kolínko hezky vykostíme, poté jemně naklepeme a osolíme. Následně potřeme onou výše uvedenou kašičkou, zavineme jako štrúdl, převážeme nití jako ptáčka a tuto roládku vložíme do pekáče ...
    Ovšem - ten je také nutno nejprve vyzdobit: roládičce uděláme podestýlku: podsypeme pěkně hustě jemně nakrájenou cibulkou, zalejeme pivkem, na to pak položíme roládu a dáme na cca 90 minut do svého domácího krematoria.
    Vydržte, dokud není masíčko hotové!

  • #2
    Re: Kolenová roláda

    To musí být velká dobrota,
    až budeme mít nějkou rodinnou sešlost asi vyzkouším.
    HankaP

    Comment


    • #3
      Re: Kolenová roláda

      Hanko,jestli jezdíš do Makra,tak tam mají vykoštěné koleno.Je to opravdu mňamka.Nečej na návštěvu,dej si do nosu,nebo na tebe nezbyde.Ahoj Jaruš

      Comment


      • #4
        Jaruš, prosím to pivko je v tom cítit???Lilie
        Lilie

        Comment


        • #5
          Ahoj Jaruško.Dnes jsem zkoušela.Chci ji upéct o svátcích k večeři až přijdou mladí a tak jsem chtěla vyzkoušet.Když jsem viděla jak manžel vrní blahem,hned jsem věděla,že určitě udělám.Jen jsem nevěděla jestli světlé nebo tmavé pivo.Použila jsem světlé.Výborné,díky moc ILONA.

          Comment

          Pracuji...
          X