Tak tohle je asi naše nejoblíbenější jídlo.Odřezky masa ,žebra a nařezaná páteř se naloží úplně stejně jako v receptu SRNČÍ KYTA NA SMETANĚ) to znamená, že uvařím mořidlo,přidám kořenovou zeleninu a koření).ale maximálně na 2 dny, prý jsou kosti náchylnější na zkažení.Tady maso nešpikuju, ale slaninu nakrájím mezi maso a zeleninu a dám péct, je výborné do toho přikrájet i několik žampionu. Podle potřeby podlévám.
Já k tomu dělám kysané zelí s houskovým knedlíkem, ale výborné je to i jen tak s chlebem a třeba hořčicí nebo křenem.
A úplně nejlepší na té obíračce jsou ty masné h..y.
Já k tomu dělám kysané zelí s houskovým knedlíkem, ale výborné je to i jen tak s chlebem a třeba hořčicí nebo křenem.
A úplně nejlepší na té obíračce jsou ty masné h..y.
Comment