Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Zvěřinová obíračka (srnčí, kančí)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Zvěřinová obíračka (srnčí, kančí)

    Tak tohle je asi naše nejoblíbenější jídlo.Odřezky masa ,žebra a nařezaná páteř se naloží úplně stejně jako v receptu SRNČÍ KYTA NA SMETANĚ) to znamená, že uvařím mořidlo,přidám kořenovou zeleninu a koření).ale maximálně na 2 dny, prý jsou kosti náchylnější na zkažení.Tady maso nešpikuju, ale slaninu nakrájím mezi maso a zeleninu a dám péct, je výborné do toho přikrájet i několik žampionu. Podle potřeby podlévám.
    Já k tomu dělám kysané zelí s houskovým knedlíkem, ale výborné je to i jen tak s chlebem a třeba hořčicí nebo křenem.
    A úplně nejlepší na té obíračce jsou ty masné h..y.

  • #2
    Re: Zvěřinová obíračka (srnčí, kančí)

    Slávinko díky, to uvidíme jestli zbydou nějaké odřezky. Já mám celou kýtu.
    Ivana M

    Comment

    Pracuji...
    X