Smícháme 1 lžíci kremžské hořčice,1 lžíci plnotučné,1 lžíci rybízové nebo brusinkové marmelády a 1 lžičku ostré hořčice.
Rozporcujeme kuře na malé kousky a obalíme v hořčicové směsi.Dáme do pekáčku a předtím ještě kuře posolíme .Nalijeme 1 Moravanku i s lákem i s feferonkou tak,aby vykukovalo kuře a mohlo se dobře opéci.Peče se odkryté.Když je zlatá kůrčička na kuřeti,je hotovo.Podává se s bramborovým knedlíkem,nebo s noky.Jaruš
Rozporcujeme kuře na malé kousky a obalíme v hořčicové směsi.Dáme do pekáčku a předtím ještě kuře posolíme .Nalijeme 1 Moravanku i s lákem i s feferonkou tak,aby vykukovalo kuře a mohlo se dobře opéci.Peče se odkryté.Když je zlatá kůrčička na kuřeti,je hotovo.Podává se s bramborovým knedlíkem,nebo s noky.Jaruš
Comment