Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Balatonský pekáček č. II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Balatonský pekáček č. II

    Maso z krůtích řízků nakrájíme na plátky,naklepeme , osolíme a opepříme a jednu stranu lehce posypeme hladkou moukou.
    Zprudka opečeme, nejprve z pomoučené strany, naskládáme do pekáčku, posypeme mletým kmínem, dále přidáme několik stroužků česneku,hodně cibule na půlkolečka, mrkev a petržel na tenká kolečka, kousek celeru na kostičky, dále paprikový lusk na kolečka, jedno rajče na plátky, zastříkneme sojovkou a něčím ostrým /já používám sušenou chili papričku /a navrch dám plátky anglické slaniny / podlejeme výpekem z pánve, na které jsme opékali maso -/ po vyndání masa zaleju pánev trochou vařící vody a míchaje převařím /¨Pekáček přikryji a peču asi na 18O st. hodinku, pak odkryju a dopeču .[attachment=0:3hs0xj7o]Balatonský pekáček II 001.JPG[/attachment:3hs0xj7o]
    Attached Files
    Iris

  • #2
    Re: Balatonský pekáček č. II

    Iris, to pivčo je doufám k tomu no moc ho, ale nezbylo . Jinak to vypadá pěkně. :P :P
    Jana H.

    Comment


    • #3
      Re: Balatonský pekáček č. II

      To pivčo bylo před, jako aperitiv, když člověk peče v troubě, tak je ti v té kuchyni tak nějak teplo ..... a tak. Zdravím
      Iris

      Comment


      • #4
        Re: Balatonský pekáček č. II

        Iris,když to uděláš přesně podle mne eventuelně se žampionama,tak to bude zase úplně něco jiného.V tom balatonském pekáčku jsou plátky masa a hlavně zelenina,což tady není.Tak aby to nebylo stejné.Takhle to bude zase něco jiného.

        Comment

        Pracuji...
        X