Hovězí maso na plátky (zadní nebo roštěná)
celer
olej
cibule
sůl, pepř
Masox nebo Vývar (od Knorra)
Cibulku necháme zesklovatět a na to položíme maso a necháme zatáhnout. Pak to osolíme, opepříme a přidáme kostku Masoxu nebo Vývaru. Trošku podlijeme a necháme dusit. Po 20 min tam přidáme celer nakrájený na plátky a společně dodusíme do měkka. Necháme vydusit vodu a musí tam zbýt jen taková šťáva(sosík). Není to omáčka.
Já to dělám vše společně v papiňáku, což se celer určitě trošku rozvaří, ale to není vůbec na škodu.
Podáváme s bramborovým knedlíkem.
[attachment=2:2hhe9ydu]1.jpg[/attachment:2hhe9ydu] [attachment=1:2hhe9ydu]2.jpg[/attachment:2hhe9ydu]
[attachment=0:2hhe9ydu]3.jpg[/attachment:2hhe9ydu]
celer
olej
cibule
sůl, pepř
Masox nebo Vývar (od Knorra)
Cibulku necháme zesklovatět a na to položíme maso a necháme zatáhnout. Pak to osolíme, opepříme a přidáme kostku Masoxu nebo Vývaru. Trošku podlijeme a necháme dusit. Po 20 min tam přidáme celer nakrájený na plátky a společně dodusíme do měkka. Necháme vydusit vodu a musí tam zbýt jen taková šťáva(sosík). Není to omáčka.
Já to dělám vše společně v papiňáku, což se celer určitě trošku rozvaří, ale to není vůbec na škodu.
Podáváme s bramborovým knedlíkem.
[attachment=2:2hhe9ydu]1.jpg[/attachment:2hhe9ydu] [attachment=1:2hhe9ydu]2.jpg[/attachment:2hhe9ydu]
[attachment=0:2hhe9ydu]3.jpg[/attachment:2hhe9ydu]
Comment