Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Hovězí na celeru

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Hovězí na celeru

Hovězí maso na plátky (zadní nebo roštěná)
    celer
    olej
    cibule
    sůl, pepř
    Masox nebo Vývar (od Knorra)

Cibulku necháme zesklovatět a na to položíme maso a necháme zatáhnout. Pak to osolíme, opepříme a přidáme kostku Masoxu nebo Vývaru. Trošku podlijeme a necháme dusit. Po 20 min tam přidáme celer nakrájený na plátky a společně dodusíme do měkka. Necháme vydusit vodu a musí tam zbýt jen taková šťáva(sosík). Není to omáčka.
    Já to dělám vše společně v papiňáku, což se celer určitě trošku rozvaří, ale to není vůbec na škodu.
    Podáváme s bramborovým knedlíkem.
    [attachment=2:2hhe9ydu]1.jpg[/attachment:2hhe9ydu] [attachment=1:2hhe9ydu]2.jpg[/attachment:2hhe9ydu]
    [attachment=0:2hhe9ydu]3.jpg[/attachment:2hhe9ydu]
    Attached Files
    Věruše

Re: Hovězí na celeru

A takhle to vypadá na talíři. Je to opravdu moc dobré. Věruše

[attachment=0:jpsf7d4a]4.jpg[/attachment:jpsf7d4a]
    Attached Files
    Věruše

Comment

Věruš, díky, že jsi sem ten recept vložila, udělám masíčko zítra podle tebe .
      Blanka

Comment

Věruš, uvařila jsem podle receptu a musím pochválit, moc jsem si pochutnala. Dala jsem si k tomu rýži, já ji mám ráda a knedlíky se mi nechtělo vařit. Takže doporučuji recept všem ostatním, co mají rádi celer .
        Blanka

Comment

Blani, to jsem ráda, že ti to chutnalo. Já to s rýží teda ještě nezkoušela, ale jednou jsem udělala rychlovku a místo hovězího dala vepřové a k tomu kolínka a taky to šlo. Ale ten základní s hovězím a bramborovými knedlíky je asi nejlepší. Věruše
          Věruše

Comment

tak to v sobotu urobím vypadá to lákavě- ham ham babi

Comment

Pracuji...
            X