Koupíme pětikilového krocana (pro šest osob) a láhev whisky. K tomu sůl,
pepř, olivový olej a proužky špeku.
Krocana poklademe špekem, zavážeme, osolíme, opepříme a potřeme olivovým
olejem. Předehřejeme troubu na 200 °C. Nalejeme si sklenku whisky a
připijeme na
úspěch díla. Poté uložíme krocana na pekáč a vložíme do trouby.
Nalejeme si dva bleskové panáky whisky a připijeme opět na úspěch díla.
Po dvaceti minutách nastavíme termostat na 250 °C, ať trouba pořádně
bručí.
Dame si další tři whisky. Po půl hodině ptáka otočíme a nadále bedlive
hlídáme. Občas se chopíme flašky ffiskie a nalejem si do řepy. Po další
bůlhodince se uopatrně vydáme k lince a krocanou prodočíme. Přidom dáuáme
bacha, abyzmese neupálili uo ty pojebaný dvéře vod trouby. Si dalších pěét
nebo zedm fixki vevnitř sklenice si a pak a tak.
Kruvacana pečem další dři hodinkýý (ale je to vcelku fuk) a každých deset
minud dem čúrat. Je-li to aáspoň drožku možný, dolezem ke sforákua
úytáhnem troubu z
grozana. Dofřejem si ježdě jedoóo loka a znoúua se pokuzíme tu mrchu
dostad uen.
Dobrou chuť a příjemnou zábavu při vaření!
pepř, olivový olej a proužky špeku.
Krocana poklademe špekem, zavážeme, osolíme, opepříme a potřeme olivovým
olejem. Předehřejeme troubu na 200 °C. Nalejeme si sklenku whisky a
připijeme na
úspěch díla. Poté uložíme krocana na pekáč a vložíme do trouby.
Nalejeme si dva bleskové panáky whisky a připijeme opět na úspěch díla.
Po dvaceti minutách nastavíme termostat na 250 °C, ať trouba pořádně
bručí.
Dame si další tři whisky. Po půl hodině ptáka otočíme a nadále bedlive
hlídáme. Občas se chopíme flašky ffiskie a nalejem si do řepy. Po další
bůlhodince se uopatrně vydáme k lince a krocanou prodočíme. Přidom dáuáme
bacha, abyzmese neupálili uo ty pojebaný dvéře vod trouby. Si dalších pěét
nebo zedm fixki vevnitř sklenice si a pak a tak.
Kruvacana pečem další dři hodinkýý (ale je to vcelku fuk) a každých deset
minud dem čúrat. Je-li to aáspoň drožku možný, dolezem ke sforákua
úytáhnem troubu z
grozana. Dofřejem si ježdě jedoóo loka a znoúua se pokuzíme tu mrchu
dostad uen.
Dobrou chuť a příjemnou zábavu při vaření!
Comment