Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Jordánské kuře

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Jordánské kuře

    1 kg kuřecích řízků skořice 5 stroužků česneku 1 cibule sůl kečup nebo 2 dcl červeného vína brambory
    Postup:
    Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a obalíme ve skořici. Na vymazaný plech poklademe řízky, posypeme česnekovými a cibulovými plátky a celé pokryjeme brambory, které jsme nakrájeli také na plátky, pokmínovali a osolili. Podlijeme vínem, nebo kečupem rozmíchaným s vodou a pečeme v troubě. (Občas podlejeme vodou).
    Kdo nemá rád skořici a její pikantnost, tak by mohl být zklamaný. Mě to chutnalo tak nějak orientálně. Nezařazuji běžně do jídelníčku, ale ráda se k tomuto receptu vracím
Pracuji...
X