Oznámení

Collapse
No announcement yet.

KUŘECÍ PRSA S BROSKVÍ

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• KUŘECÍ PRSA S BROSKVÍ

Tady posílám rychlovku kdyby se někomu nechtělo vyvařovat,je to úplně jednoduchý a rychlý a hlavně dobrý a recept mám z netu.
    Kuřecí prsa trochu naklepeme aby jsme měli plátky,posypeme jen grilovacím kořením a prudce na oleji osmahneme.
    Po chvilce polejeme masíčko sójovou omáčkou(podle chuti) a necháme dusit do měkka.Když je masíčko měkké,na každý plátek dáme půlku broskve(kompot)
    a na tu broskev plátek sýra,přikrejeme pokličkou a necháme sýr rozpustit a je to hotové.Vypadá to takhle a je to mńam.K tomu hranolky,oblohu,tatarku.Přeji dobré pošušňání
    [attachment=0:ab4zx9ft]P1220187.JPG[/attachment:ab4zx9ft]
    Attached Files

Re: KUŘECÍ PRSA S BROSKVÍ

Tenhle recept u nás nazýváme, Waldštejnské kuře. Je to dobrý. Věrka. :P
    Věrka.

Comment

Verko:Já vím,že je to známé,jen jsem chtěla pro inspiraci pro někoho každej to třeba ještě nedělal Alespoň jsi potvrdila,že je to jedlý

Comment

Vypadá to moc krásně zítra už vím co budu v pondělí vařit díky za inspiraci!Jinak koukám další človíček z Českých Budějovic tak to je paráda krásný večer Jitule

Comment

Dobry den.Ten recept znam z mladi,kdyz jsem s kamaradama chodila na vecere.Bohuzel jsem na neho zapomnela a nemela jsem toto jidlo prez deset let.Dneska jsem si akorat vytahla kureci maso z mrazaku,tak to zitra vyzkousim.Jen by me zajimalo,jaky syr na tu broskev.Mam jen tzv. SWISS a jestli si dobre pamatuji,tak je trosku podobny na cihlu,ale jista si nejsem.Tady totiz maji vsechny syry moc sladke a treba uzeninu zase jen sladkou.Hruza des.Zlate ceske potraviny.Diky za recept a jestli muzete mi poradit s tim syrem,tak budu moc rada.Preji krasny den.Renda
          Renda

Comment

Ahoj Rendo,plátek sýra dám na tu broskev vždycky úplně na konec a přikreju pokličkou jen aby se rozpustil trochu.Dávám obyč cihlu 30%,ale co prodávají místo toho tam kde žiješ Ty, to teda fakt nevím,v tom Ti bohužel neporadím nezlob se ale myslím si,že i trochu sladší sýr tomu neuškodí protože ta broskev je taky sladká,já bych to zkusila

Comment

Ahoj děvčata,
              tak přesně tohle jídlo jsme si dávaly s holkama na naší večeři když jsme končily střední školu v jedné restauraci u Míráku /pro nepražandy- u náměstí Míru/ Byla to lahůdka.
              S tím sýrem si opravdu nedělej starosti, protože já tam dávam jak cihlu, tak i sýry ementálského typu a ty jsou sladší než cihla.
              Někdy experimentuji a zkusila jsem i nivu - to je sýr s plísní uvnitř, má to tak jinou chuť, ale je to výborné!!! nedávám pod nivu broskev, ale třeba papriku
              Když je po tím masíčkem šťávička, tak to někdy trochu naberu na lžíci a malinko tou horkou šťávou ten sýr poleju, on se dříve roztaví. Nech si chutnat!!
              HankaP

Comment

HankoP:s tou nivou to musí bejt taky bašta,zrovna dneska mi to poradila mamka,že bych tam mohla zkusit i nivu když jsme se o tom bavily.příště to určitě vyzkouším,ono jde dělat cokoliv,jen mít tu fantazii PŘESTO DÍKY ZA TIP

Comment

Ahoj Mis.sko,

dekuji za radu.Ziji v USA na Floride a v ruskem obchode prodavaji neco,jako CIHLU,tak s tim syrem nebudu mit problem.Bohuzel jsem nemela cas dneska varit a zitra budu delat bramboraky a hned po bramborackach se dam do tohoto jidla.Uz mam na to opravdu chut a toto jidlo mi pripomina skolni leta.Renda
                  Renda

Comment

Pracuji...
                  X