Oznámení

Collapse
No announcement yet.

naložená kuřecí prsa

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• naložená kuřecí prsa

recept od Jiřinky

Drůbeží a nebo vepřové to je jedno akorát vepřové nechávám déle ležet . 8 plátků masa ,3 vajíčka, 3 PL solamylu , 3PL oleje, 1 mocca lžičla pálivé papriky , 1 mocca cukru , 1KL sladké papriky , 1 KL kari , 1KL soli a 1malá nadrobno nakrájená cibule , všechno se smíchá maso se do toho namočí . Vepřové na 3 dny a drůbeží stačí na 1 den . Smaží se to na oleji a je to bašta . Jako příloha brambory v jaké koliv přípravě .
    Ivana M

Re: naložená kuřecí prsa

Jiřinko,určitě je to moc dobré a křehounké.Holky vy mi dáváte!!!
    Hančí

Comment

Ahoj Ivanko a Hanci.Tento recept nevypada vubec spatne.Zitra budu delat kureci platek s broskvi a se syrem,ale hned po tom vyzkousim tento.Uz nyni na nej mam chut.Snad budu mit vse potrebne suroviny.Krasny den preje Renda.
      Renda

Comment

Ahoj holky tohle taky teda zkusím,zní to dobře Ivčo díky,šup s tim na video,to je daleko lepší potom Doprčic,neděláme nic jinýho než žereme (myslím u nás doma) Měla bych navštívit taky nějaký sportovní stránky Je ze mě metráček,v pravým slova smyslu a ještě chodím na takovéhle stránky,na kterých člověk samozřejmě dostane chuť k jídlu i k tomu vaření,to je sranda teda

Comment

Anorektici mají na tyto stránky vstup zakázá!!!, já když koukám na televizi ma "Kluci v akci", tak na to musím koukat najedená, alespoň chleba s nečím. Jinak bych pak hned utíkala vařit. To máme asi všechny co se tu scházíme, že máme chutě na všechno. Bezva by bylo takové setkání nás všech a každá by něco donesla, to by nám bylo pěkně špatně z přežrání!!!. Já tedy poslední dobou asi 8 kg zhubla, takže už nejsem !plnoštíhlá!, ale tak akorát , každý mi říká, jak poslední dobou dobře vypadám. Takže ty nervy v háji jsou taky k něčemu dobré, mám rezervu na Vánoce.
          HankaP

Comment

Ahoj Hani a Missko,
            tento recept budu delat v sobotu,protoze mi prijde navsteva a oni nejedi moc hovezi a veprove,takze to udelam bud z krutiho nebo kureciho.Chlapi takove problemy nemaji,tedy aspon ne moji braskove a tatka.Ty mohou snist deset kilo cokolady a nepriberou ani deko.Ja nemam problem s vahou.Je pravda,ze kdyz clovek marodi,tak zhubne.Ja jsem asi pred mesicem byla nemocna tyden a zhubla jsem prez 4 kila.Clovek ma jist vse,ale mel by se k tomu jezeni take pridat pohyb.Je to vsak tezke,kdyz je rodina,prace,deti.........Ja svoji rodinu jeste nemam,ale dokazi si to zive predstavit a velky obdiv ma moje maminka - nejdrive mela jedno mimco-meho brasku a potom si privezla domu z porodnice dalsi tri deti - me,sestru a brasku.To musel byt fofr.Jinak preji krasny den devcata a na porad "Kluci v akci" se take divam i ja zde v USA.
            Renda

Comment

Pracuji...
            X