Guláš bez míchání
1 kg masa ( nejlepší je z plecka)
3 cibule
5 stroužků česneku
2 ČL gulášového koření
3 ČL sladké papriky
- vše promícháme
v 1 litru vody rozpustíme 2 masoxy a rozmícháme 3 vrchovaté lžíce solamylu
dle chuti přidáme sůl a pepř.
Všechno dáme do pekáčku a zalijeme vodou s masoxy a solamylem, přikryjeme alobalem a pečeme při 200 st. 1,5hodiny. Neodkrýváme, nemícháme
Po 1,5 hodině by měl být guláš lehce zahuštěn, ale určitě ne tak, jak jsme zvyklé při vaření klasického guláše.
1 kg masa ( nejlepší je z plecka)
3 cibule
5 stroužků česneku
2 ČL gulášového koření
3 ČL sladké papriky
- vše promícháme
v 1 litru vody rozpustíme 2 masoxy a rozmícháme 3 vrchovaté lžíce solamylu
dle chuti přidáme sůl a pepř.
Všechno dáme do pekáčku a zalijeme vodou s masoxy a solamylem, přikryjeme alobalem a pečeme při 200 st. 1,5hodiny. Neodkrýváme, nemícháme
Po 1,5 hodině by měl být guláš lehce zahuštěn, ale určitě ne tak, jak jsme zvyklé při vaření klasického guláše.
Comment