Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Kedlubna na paprice s masem

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Kedlubna na paprice s masem

Na l porci: ¼ vařeného kuřete, 1 kedlubna, 1 čerstvá kapie, olej, sůl, paprika,kdo chce může přidat pálivou nebo chilli, pepř, zakysanka nebo smetanový jogurt, 1 menší cibule.
    Na olej dáme na kostičky nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájenou kedlubnu a kapii. Přidáme papriku, podlijeme trošku vodou a necháme dusit doměkka. Když je kedlubna měkká přidáme zakysanku nebo jogurt, zamícháme, přidáme na kousky nakrájené kuře a dochutíme podle své chuti.
    Podáváme s rýží, těstovinami nebo brambory.
    Attached Files
    Jana H.

Re: Kedlubna na paprice s masem

Ahoj Jani H, tohle může být docela dobrý a není to ani pracný. Ještě mám na zahrádce 6 kedlubnů velikejch, tak je taky nějak musím využít a ne jenom na zelí i když je dobrý, tak to brzy vyzkoušim. Věrka. :P
    Věrka.

Comment

Věruško, nic nového, ale Filipoj jsem vařila půlku kuřete na dietku. No a měla jsem v ledničce kedlubnu a kapii, tak jsem to takhle zkloubila, vařená rýže a kousek kuřete pro Filipa a zbytek pro mě s kedlubou. Tedy dala jsem mu pěkný kus stehýnka a ještě z prsíček a bude mít ještě zítra. Tak mám z toho tři obědy. :P Já si dám zítra brambory a určitě ještě něco. Pá. J.H. :P Jo abylo to docela dobrý.
      Jana H.

Comment

No, kedlubny na smetaně mě chutnaji, tak tohle je trochu vylepšený masem a je to rychlý. Věrka. :P
        Věrka.

Comment

Pracuji...
        X