Listovala jsem mezi recepty - dušená mrkev, omáčka apod. a nic jsem nenašla.
Tak snad jsem se nepřehlídla.
Na másle a oleji jsem osmahla nakrájenou cibuli,
po zezlátnutí jsem přidala na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev, promíchala,
zalila horkou vodou, přidala bylinkový bujón, kari a dusila
do měkka.
Přidala jsem rozmačkaný česnek (se solí na prkýnku), smetanu, sůl, pepř a po chvíli vaření zahustila záklechtkou.
Podávala jsem s brambory uvařenými včera a upečeným masem, bylo hodně mrkve.
Mi to chutnalo, chlapovi taky.
Pokud někdo vyzkouší, snad mu bude chutnat taky.
(maso je zase na fotce moc tmavé)
Tak snad jsem se nepřehlídla.
Na másle a oleji jsem osmahla nakrájenou cibuli,
po zezlátnutí jsem přidala na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev, promíchala,
zalila horkou vodou, přidala bylinkový bujón, kari a dusila
do měkka.
Přidala jsem rozmačkaný česnek (se solí na prkýnku), smetanu, sůl, pepř a po chvíli vaření zahustila záklechtkou.
Podávala jsem s brambory uvařenými včera a upečeným masem, bylo hodně mrkve.
Mi to chutnalo, chlapovi taky.
Pokud někdo vyzkouší, snad mu bude chutnat taky.
(maso je zase na fotce moc tmavé)