Vepřová panenka, listový špenát sůl pepř, mozarrella, Tyrolská slanina. nebo anglická, nebo pancetta, olej
Panenku očistíme, rozkrojíme asi na 3 díly, každý podélně nařízneme, ale nedořízneme a tím vytvoříme plátky, které rozklepeme. Osolíme, opepříme, mezitím spaříme lístky špenátu vařící vodou , scedíme a
vymyčkáme vodu.
Na plátky rozložíme špenát, na to dáme plátky Mozzarelly, vytvoříme závitek a ten pak obalíme v Tyrolské slanině, nebo pancettě, či anglické.
Na pánvi rozehřejeme olej, opečeme závitky ze všech stran. přendáme do pekáčku a pečeme 15 -20 min / 250st...
Panenku očistíme, rozkrojíme asi na 3 díly, každý podélně nařízneme, ale nedořízneme a tím vytvoříme plátky, které rozklepeme. Osolíme, opepříme, mezitím spaříme lístky špenátu vařící vodou , scedíme a
vymyčkáme vodu.
Na plátky rozložíme špenát, na to dáme plátky Mozzarelly, vytvoříme závitek a ten pak obalíme v Tyrolské slanině, nebo pancettě, či anglické.
Na pánvi rozehřejeme olej, opečeme závitky ze všech stran. přendáme do pekáčku a pečeme 15 -20 min / 250st...