Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Stroganov z roštěnky

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Stroganov z roštěnky

    Roštěnka z mladého býčka, máslo, cibule, žampiony, rajský protlak, sůl, pepř, smetana, kys. okurky, šunka, červené vínoClick image for larger version

Name:	P2070639.jpg
Views:	1
Size:	81.7 KB
ID:	147800

    Na pánvi přepustíme máslo, osmahneme cibuli nakrájenou na půlkolečka, přídáme maso nakrájené přes vlákno.. na nudličky, osolené a opepřené. Restujeme, mícháme, přidáme žampiony, opékáme...další fáze je přidání protlaku...znova zarestujeme, a fakt zprudka... další fáze je smetana....jen málo....
    Zvlášť... zase na másle orestujeme šunku na nudličky a kyselou okurku na nudličky. Podáváme s rýží, nebo hranolkami.
    Dělám podle oka, ale orientčně.... 800 g roštěnce, 2 cibule 500 g žampionů / můžete konzervu / 50 g protlaku, 200 ml červeného vína, 100 ml smetany
    Inspirací kluci v akci..., nemusí se dělat jen ze svíčkové
    Last edited by iris; 07.02.2013, 15:15.
    Iris
Pracuji...
X