Roštěnka z mladého býčka, máslo, cibule, žampiony, rajský protlak, sůl, pepř, smetana, kys. okurky, šunka, červené víno
Na pánvi přepustíme máslo, osmahneme cibuli nakrájenou na půlkolečka, přídáme maso nakrájené přes vlákno.. na nudličky, osolené a opepřené. Restujeme, mícháme, přidáme žampiony, opékáme...další fáze je přidání protlaku...znova zarestujeme, a fakt zprudka... další fáze je smetana....jen málo....
Zvlášť... zase na másle orestujeme šunku na nudličky a kyselou okurku na nudličky. Podáváme s rýží, nebo hranolkami.
Dělám podle oka, ale orientčně.... 800 g roštěnce, 2 cibule 500 g žampionů / můžete konzervu / 50 g protlaku, 200 ml červeného vína, 100 ml smetany
Inspirací kluci v akci..., nemusí se dělat jen ze svíčkové
Na pánvi přepustíme máslo, osmahneme cibuli nakrájenou na půlkolečka, přídáme maso nakrájené přes vlákno.. na nudličky, osolené a opepřené. Restujeme, mícháme, přidáme žampiony, opékáme...další fáze je přidání protlaku...znova zarestujeme, a fakt zprudka... další fáze je smetana....jen málo....
Zvlášť... zase na másle orestujeme šunku na nudličky a kyselou okurku na nudličky. Podáváme s rýží, nebo hranolkami.
Dělám podle oka, ale orientčně.... 800 g roštěnce, 2 cibule 500 g žampionů / můžete konzervu / 50 g protlaku, 200 ml červeného vína, 100 ml smetany
Inspirací kluci v akci..., nemusí se dělat jen ze svíčkové