Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Maso v kremžské hořčici

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Maso v kremžské hořčici

    Já měla na 12 plátků masa asi 3/4 kelímku malé hořčice a 3 větší cibule na půlměsíčky a 1 palici česneku nakrájet na malé plátečky,či kousky.

    Vepřové plátky,kuřecí,co kdo má rád naklepeme,nasolíme,napepříme a obalíme po obou stranách kremžskou hořčicí.Nakrájím cibuli na kolečka a česnek na plátky a dáme i s masem na vymaštěný pekáček do rána uležet.
    Ráno vyjmu pouze maso obalené v hořčici a zprudka zatáhneme na pánvi ba oleji po obou stranách a vrátíme do pekáčku.Cibule je pod masem i na mase.Zalijeme asi 200 ml vody.Přiklopíme a pečeme asi na 200 °C.Potom odkryjeme a necháme zrůžovět.Cibule udělá krásný sosík,který není nutno zahušťovat.
    Last edited by Jaruš; 12.08.2012, 16:17.

  • #2
    Kdy tam dáváš česnek????
    Soňa

    Comment


    • #3
      Sonio,hned všechno najednou,aby to i proleželo do masa do rána,ta chuť tomu dá grády.

      Comment


      • #4
        Jaruško, zrovna v neděli jsem dělala k obědu a právě ohřívám zbytek teď manželovi k obědu - výborná záležitost.
        Gábina

        Comment

        Pracuji...
        X