Naklepeme 5 kuřecích nebo vepřových menších řízků.
Směs - 1 vejce,1x 200ml bílý jopgurt,sůl,pepř,lžička koření dle chuti,4 stroužky česneku a do druhého dne v tom maso nechat uležet.
Namícháme v poměru 1:1 strouhanku a strouhaný na jemno eidam.V tom řízečky obalíme a klademe na pečící papír a pečeme v troubě na 180°C ve středu trouby.Dávám dolů ještě jeden plech,rádo se to zespodu připaluje/sýr/.
Když chci dělat jogurtové řízečky,tak obaluji naložené maso jen ve strouhance a smažím na oleji.
Směs - 1 vejce,1x 200ml bílý jopgurt,sůl,pepř,lžička koření dle chuti,4 stroužky česneku a do druhého dne v tom maso nechat uležet.
Namícháme v poměru 1:1 strouhanku a strouhaný na jemno eidam.V tom řízečky obalíme a klademe na pečící papír a pečeme v troubě na 180°C ve středu trouby.Dávám dolů ještě jeden plech,rádo se to zespodu připaluje/sýr/.
Když chci dělat jogurtové řízečky,tak obaluji naložené maso jen ve strouhance a smažím na oleji.