Potřebujeme nízký roštěnec, cibuli, mrkev, petržel, kapary, horčici, citron, nebo limetku, pepř, sůl, hl. mouku, kysanou smetanu
sádlo, máslo, chili paprička .. nemusí být...
Dále dvě pánve... na jedné na sádle osmažíme cibuli a zeleninu, po chvíli přidáme štávu z citronu, či limetky,a malounko vody, po 10 min, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vlažné vody, opravdu jen malounko... opražíme.
Na druhé pánvi na másle zprudka opečeme roštěnky, naklepané, naříznuté osolené, oepřeé a lehce posypané moukou.
do mísi dáme kysanou smetanu, smícháme s hořčicí a červenou mletou paprikou.
do pekáče dáme opečené maso, posypeme kapary, zalejem směsí ze smetany, přidámre chili papričku a pečeme v troubě na 200 st. cca 45 min.
Záleží namase, musí však být štavnaté.
sádlo, máslo, chili paprička .. nemusí být...
Dále dvě pánve... na jedné na sádle osmažíme cibuli a zeleninu, po chvíli přidáme štávu z citronu, či limetky,a malounko vody, po 10 min, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vlažné vody, opravdu jen malounko... opražíme.
Na druhé pánvi na másle zprudka opečeme roštěnky, naklepané, naříznuté osolené, oepřeé a lehce posypané moukou.
do mísi dáme kysanou smetanu, smícháme s hořčicí a červenou mletou paprikou.
do pekáče dáme opečené maso, posypeme kapary, zalejem směsí ze smetany, přidámre chili papričku a pečeme v troubě na 200 st. cca 45 min.
Záleží namase, musí však být štavnaté.