Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Horehronské ražniči podle kuchaře Pišty

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Horehronské ražniči podle kuchaře Pišty

    Horehronské ražniči podle kuchaře Pišty

    Ingredience pro 1 porci:


    2 bramboráky připravené podle vámi oblíbeného receptu,
    5 plátků vepřové panenky,
    1 menší cibule,
    1 plátek uzeného bůčku,
    menší hrst sušených hub,
    kapka oleje,
    sůl a pepř.


    Postup

    Klasickým způsobem si připravíme bramboráky.
    Na kapce oleje vyškvaříme bůček nakrájený na kostičky, potom je vyjmeme a ve výpeku orestujeme nakrájenou cibuli. Pak přidáme předem namočené houby, osolíme, a dusíme. Podléváme vodou z namočených hub. Když se všechna voda vypaří, stáhneme z plamene. Na jiné pánvičce zprudka orestujeme plátky vepřové panenky, osolíme a opepříme. Servírování: na talíř položíme jeden bramborák, na něj rozložíme maso a houby s cibulí a bůčkem. Přikryjeme druhým bramborákem a je hotovo.
    Attached Files
    Soňa

  • #2
    Soničko díky za ten skvělej receptík
    LENKA

    Comment

    Pracuji...
    X