Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Vepřový řízek žebrácký

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Vepřový řízek žebrácký

    Vepřový řízek žebrácký (10 porcí)

    2 řezy z vepřové kýty jsou do zlatova opečeny a mají typickou vůni a chuť. Řezy jsou střídavě posypány strouhaným sýrem a druhý okurkou na nudličky.

    Vepřové kýty k.u. 1.500 g
    Olej 250 g
    Sůl 30 g
    Okurky steril. b.n. 300 g
    Ementál 200 g
    Mouka hladká 100 g
    Pepř 1 g
    Hořčice 100 g

    Váha 1 porce hotového výrobku 245 g
    z toho masa 105 g
    Kalkulační cena 1 porce Kčs 7,540


    Technologický postup:
    Porci přírodních vepřových řízků opečeme po obou stranách do červena (2 ks). Při expedici namažeme na oba plátky hořčici a jeden posypeme strouhaným sýrem a druhý okurkou nakrájenou na nudličky.

    Převzato z knihy:
    Soubor receptur – Krajové speciality české, moravské a slovenské kuchyně.
    Pro služební potřebu INTERHOTELU vydal hotelový úsek GŘ ČEDOK Praha ve spolupráci se závodem REKLAMA ČEDOK – 1977.
    Attached Files
    Last edited by Sonia; 05.10.2011, 21:06.
    Soňa

  • #2
    Soni-dobrý,a tá kalkulační cena

    Darina

    Comment

    Pracuji...
    X