Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Krůtí paprikáš

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Krůtí paprikáš

    Krůtí prso, mletá červená paprika, sůl,pepř, bobkový list, nové koření, vývar,cibule, šlehačka, mouka na zhuštění,cukr. citron, nebo ocet


    Nakrájíme hodně cibule / tolik co masa/, krůtí prso na kostičky... cibuli zpěníme, maso zprudla opečeme, necháme odpařit vodu, osolíme, opepříme, přidáme červenou papriku, podlejeme výavrem, přidáme bobkový list a nové koření, dusíme do měkka. Koření vyndáme.

    Zalijeme šlehačkou, trochu si ji necháme na zahuštění.... rozkvedláme v ní hl. mouku, vlejeme do omáčky a povaříme cca 10 - 15 min.
    Pokud máme hodně cibule, bude potřeba mouky jen malinko... čím méně tím líp.
    dosolíme,opepříme, ochutíme cukrem, citronem, nebo octem,

    Variace : kuřecí maso, chili, nebo trošku pálivé papriky. Dobrý je s trochou kopru.....
    Click image for larger version

Name:	P9120215.JPG
Views:	1
Size:	121.3 KB
ID:	147470
    Iris

  • #2
    Irísku dáváš cibulku na sádlo nebo olej???Pěkný den Lenka
    LENKA

    Comment


    • #3
      Dělala jsem na oleji a nemělo to chybu Iris výborný!!!
      LENKA

      Comment


      • #4
        Jé Leni, já to přehlédla...když dávám šlehajdu, tak používám olej...volila jsi správně
        Iris

        Comment


        • #5
          Iris nevadí díky bylo to moc dobré
          LENKA

          Comment

          Pracuji...
          X