Panenka, lišky, případně jiné houby, žampiony,kousek másla, řapíkatý celer, porek, bílé víno, silný vývar, smetana, cibule,sůl, pepř, dlouhá tenká slanina
Panenku osolíme, opepříme, necháme zprudka zatahnout na pánvi.
Na porku podusíme žampiony a necháme vychladnout, rozsekáme, nebo rozmixujeme na fáš. rozložíme slaninu, potřeme fáší, dáme panenky, zabalíme pečeme na 25O cca 20 min.
Omáčka . na cibulce osmahneme lišky, přidáme řapíkatý celer na kolečka nakrájený, osolíme, zakápneme bílým, vínem a necháme odpařit. Zelejem vývarem a podusíme. Nakonec přidáme trošku šlehačky, ne moc... zredukujeme.
Je to mooooc dobrý, vynikající, recept jsem zahlédla jako rychlovku v televizi a hned udělala.
Panenku osolíme, opepříme, necháme zprudka zatahnout na pánvi.
Na porku podusíme žampiony a necháme vychladnout, rozsekáme, nebo rozmixujeme na fáš. rozložíme slaninu, potřeme fáší, dáme panenky, zabalíme pečeme na 25O cca 20 min.
Omáčka . na cibulce osmahneme lišky, přidáme řapíkatý celer na kolečka nakrájený, osolíme, zakápneme bílým, vínem a necháme odpařit. Zelejem vývarem a podusíme. Nakonec přidáme trošku šlehačky, ne moc... zredukujeme.
Je to mooooc dobrý, vynikající, recept jsem zahlédla jako rychlovku v televizi a hned udělala.
Comment