Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Kapsa plněná olomouc.tvarůžky

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Kapsa plněná olomouc.tvarůžky

    700 g masa (vepř.krkovice, krůtí nebo kuřecí prsa), 1 balíček Olomouckých tvarůžků, 1 střední játrová paštika nebo Májka, 1 lžíce plnot.hořčice, 4 větší str. česneku, 1 dcl oliv. oleje, bylinky (tymián,bazalka,saturejka,rozmarýn) nebo Provensálská směs, pepř, sůl, 1 smetana nad 30%.
    700 g brambor uvařených ve slupce.
    Tvarůžky, paštiku, hořčici, česnek utřený se solí a bylinky vidličkou rozmačkáme a promícháme.
    Maso naklepeme nebo prořízneme kapsu, potřeme (naplníme) směsí a uzavřeme jehlou.
    Vložíme do pekáčku, přidáme polovinu oleje a pečeme na cca 200°C. Podle potřeby malinko podlijeme a
    během pečení přeléváme výpekem a seškrabujeme ze stěn pekáčku . Zatím si oloupeme brambory a nakrájíme na kolečka, narovnáme na plech, potřeme druhou polovinou oleje a posypeme bylinkami popř. i potřeme česnekem.
    Na maso (teď už téměř měkké) naliji smetanu a společně s plechem brambor dám do trouby.
    Nechám zapéct do zlatova a je hotovo.
    Já si k tomu dělám ještě zeleninu na páře nebo salát.
    Tento recept koluje po netu a když už jsem ho dostala potřetí, tak jsem to musela zkusit Click image for larger version

Name:	IMG_1637.jpg
Views:	1
Size:	56.9 KB
ID:	147384Click image for larger version

Name:	IMG_1640.jpg
Views:	1
Size:	58.4 KB
ID:	147385Click image for larger version

Name:	IMG_1641.jpg
Views:	1
Size:	49.5 KB
ID:	147386Click image for larger version

Name:	IMG_1643.jpg
Views:	1
Size:	54.4 KB
ID:	147387Click image for larger version

Name:	IMG_1645.JPG
Views:	1
Size:	134.9 KB
ID:	147388
    Last edited by Alena Jankova; 23.07.2011, 20:29.
    Alena J

  • #2
    http://www.email.cz/getAttachment?se...n%E9%2AV%A2qEQ
    Toto je originál recept co mi poslala JANAH vypadá to super,taky to vyzkouším.
    MARUŠKA

    Comment

    Pracuji...
    X