Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rozstřílení ptáčci

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Rozstřílení ptáčci

    Plátky,nebo kousky masa /hovězí,nebo vepřové/ asi 500 g dáme na zpěněnou cibulku a zaprášíme červenou paprikou a podlijeme.
    1 kostka bujonu VÝVAR
    sůl,pepř,plnotučná hořčice asi lžíce polévková
    dvě nožičky párků a 3-4 sterilované okurky
    Dusíme do měkka a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě.
    Click image for larger version

Name:	Ob
Views:	1
Size:	139.6 KB
ID:	146459
    Last edited by Jaruš; 19.06.2011, 13:47.

  • #2
    To musím vyzkoušet-parádní jídýlko
    LENKA

    Comment


    • #3
      U nás už odzkoušeno a pochváleno všemi....
      Iva

      Comment


      • #4
        Já nakonec přidám uvařená vejce na tvrdo, protlačím na kostičky přez sítko na brambory. Je to výborné.
        Renata

        Comment


        • #5
          Dělala jsem bez okurek (nemám je ráda teplé), ale dala jsem je jako přílohu. Vařila jsem toto jídlo poprvé a bylo to moc dobré.


          Click image for larger version

Name:	rozstřílení ptáčci.jpg
Views:	1
Size:	122.1 KB
ID:	143580
          anina s.

          Comment

          Pracuji...
          X