Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Vepřový řízek, játra a vejce

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Vepřový řízek, játra a vejce

    Vepřový řízek, játra a vejce

    1 plátek vepřového masa (na řízky)
    1 plátek vepřových jater
    ½ menší cibule
    1 vejce
    hořčice
    majonéza
    1 vejce, mouka a strouhanka na trojobal
    strouhanka na játra
    sůl
    olej na smažení

    Vepřový plátek masa naklepu, osolím a obalím v trojobalu. Vepřová játra obalím pouze ve strouhance. Játra jsou „mokrá“, takže na nich strouhanka dobře drží. Cibuli nakrájím na tenké plátky. Nejprve osmažím vepřové maso, které dám na talíř, potřu plnotučnou hořčicí a majonézou. Na to rozložím syrovou cibuli nakrájenou na plátky. Přikryji osmaženými játry, které posolím až na talíři a navrch posadím jedno vejce (volské oko). Pak se cpu, až se mi dělají boule za ušima!!!
    Attached Files
    Soňa

  • #2
    Soni, tak to věřím.
    Jana H.

    Comment

    Pracuji...
    X