Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Králík v nálevu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Králík v nálevu

    PEČENÝ králík (v nálevu) připravte si : 1.králíka(nejlépe domácí) omyjte,nařežte na jednotlivé porce(hřbet,nohy,stehna),osolte,zakapejte citronem,a ted´nálev : cca 1,5.litru vody svaříme se 2.kostečkami zeleninového bujónu+ přidáme pokrájenou 1.mrkev,1.menší cibulku,2.lžíce magi pol.koření,3.polévkové lžíce sladké papriky,2.lžičky mletého zázvoru,špetka tymiánu.2.velké hlavy česneku- rozmačkáme,vše rozmícháme a společně i s králíčkem svaříme cca hodinku.Do zchladlého základu přidáme 2.deci libovolného bílého vínka.To vše v čem jsme ušáka vařily, přendáme po 24.hodinách do trouby a upečeme ,až maso lehce jde od kosti,je hotovo. Vhodnou přílohou bramborový knedlík,vařený brambor,nebo rýže.Click image for larger version

Name:	naložen
Views:	1
Size:	48.2 KB
ID:	146252
    Butalka Jana

  • #2
    Tak Batulko,toto může být taky moc dobré,pořád jsem chtěla vyzkoušet až budu mít králíka něco jiného než na smetaně či pečeného se zelím,tento receptík se mi líbí a asi ho vyzkouším,může to být moc dobré.Bramborový knedlíček je super příloha.
    Ahojky VŠEM
    Věrka

    Comment

    Pracuji...
    X